Arkadaşlar Lenovo Z500 Dizüstü bilgisayarım var ben bunu bir kaç yıl önce windows 10 yapmıştım (o meşhur yükseltme zamanında) şimdi bios güncellemek istedim fakat Ekli dosyayı görüntüle 42179 windows 8.1 e kadar destekliyor ben nasıl doğru biosu yükleyebilirim (şuan ki bios sürümüm 1.18)
Benimde işime yaradı teşekkür ederimBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
bu linktekini flasha at pc ye tak.Sonra biosa gir en son satırda help olabilir.Update tıkla flash bellek seç update de
a320m pro anakartıma güncelleme gelmiş. Sağolasın yaptımBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
bu linktekini flasha at pc ye tak.Sonra biosa gir en son satırda help olabilir.Update tıkla flash bellek seç update de
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
konuyu okuyaydınanakartın kendi sitesinde neyse artık orda bios update kodları var cmd ile onlara bakabilirsin dostum
aynenyoutube vardır bir çok bılgı yardımcı olabılr sana
FLASHTA NE OLACAK DİYORUZ KARDEŞİM KONUYU OKUBİos pilini cıkarıp tak sonra flash la güncelle knk
Flashta ne olcak derken ?FLASHTA NE OLACAK DİYORUZ KARDEŞİM KONUYU OKU
belki driver booster kullan aga o güncelleybilir benimde leptop driver boosterla güncelliyorum pro sürümü var bende sende bulabilirsin pro sürümünü internetten araştırırsanArkadaşlar Lenovo Z500 Dizüstü bilgisayarım var ben bunu bir kaç yıl önce windows 10 yapmıştım (o meşhur yükseltme zamanında) şimdi bios güncellemek istedim fakat Ekli dosyayı görüntüle 42179 windows 8.1 e kadar destekliyor ben nasıl doğru biosu yükleyebilirim (şuan ki bios sürümüm 1.18)
biosu güncellemez üstelik sende sil o tarz programlar gereksiz veya hatalı sürücüleri kurarak bilgisayarını yavaşlatıp bozabilirbelki driver booster kullan aga o güncelleybilir benimde leptop driver boosterla güncelliyorum pro sürümü var bende sende bulabilirsin pro sürümünü internetten araştırırsan
anladım ama şuana kadar bi sıkıntı çıkartmadı bendebiosu güncellemez üstelik sende sil o tarz programlar gereksiz veya hatalı sürücüleri kurarak bilgisayarını yavaşlatıp bozabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?