Dizüstü mü Masaüstü mü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
WARZONE
Seçkin Üye
Ödüller
3
Sosyal
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar herkese kolay gelsin 25k bütçem var. Oyuncu bilgisayarı almayı düşünüyorum ilk sorum;
Dizüstü mü Masa Üstü mü ?
Masa üstüyse eğer hazır sistem mi yoksa kendim mi topluyayım. Anlayan ve hakim olan arkadaşlar yardımcı olursanız çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler canlar

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Ben masa üstü önerriim çünkü ısınma dersin oyun donma kaldırma tarzı dersin hepsinde daha iyi ama ders çalışmak için alıcaksan diz üstü almalısın.

Üye
3 HİZMET YILI
Kesinlikle masaüstü eger oyun icin düsünüyorsan , dizüstünün cok fazla sorunu var .

Uzman Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Eğer pc hep sabit kalacaksa kesinlikle masaüstü eğer pcyi dolaştırman gerekiyorsa vs 3060 ekran kartlı bi laptop almanı gerekirim. Masaüstü almaya karar verirsen hazır sistemleri ve kendin toplayıp araştırabilirsin hangisinin uygun olduğunu o zaman anlayacaksın. Hazır sistemlerde güzel indirimler yapılıyor bazen öyle bi zamana denk gelirsen alabilirsin. Önündeki fikirlere bak ve değerlendir. Masaüstü her şekilde fiyat performans tabi pc sabit kalacaksa.

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar herkese kolay gelsin 25k bütçem var. Oyuncu bilgisayarı almayı düşünüyorum ilk sorum;
Masa üstüyse eğer hazır sistem mi yoksa kendim mi topluyayım. Anlayan ve hakim olan arkadaşlar yardımcı olursanız çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler canlar
masaüstü alacaksan kendin topa dizüstü alacaksan msi öneririm tercihim benim masaüstü

Ultra Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Ben masa üstü önerriim çünkü ısınma dersin oyun donma kaldırma tarzı dersin hepsinde daha iyi ama ders çalışmak için alıcaksan diz üstü almalısın.
cok alakasız. iyi bir laptop zaten donmaz. ayrıca fanıda iyiyse sorun cıkarmaz.

Kullanımına bağlı. eğer pcyi cok tasımak zorunda biriysen laptop ama hep masada durucaksa ve senin icin uyggunsa diz üstü. ve hazır sistem yerine toplama almanız daha sağlıklı

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Sabit bir yerde yaşıyorsan. Seyahatlerinde pc olmadan bir eksiklik hissetmiyorsan masaüstü derim.Kendin de toplayabilirsin.Hazır sistem de satın alabilirsin.F/P karşılaştırması yapman gerekecek.Sürekli seyahate çıkıyorsan yada iş yerinde de kendi pc ni kullanmak istiyorsan laptop tavsiye ederim.Ama oyunların tadını 21" ten küçük ekranlarda zor alırsın.

𐱅𐰇𐰼𐰚
Süper Moderator
Ödüller
10
3 HİZMET YILI
Kullanıma bağlı bu değişir eğer sürekli sabit bir yerdeyseniz ben Masaüstü tercih ederdim. Hazır sistem almak yerine ise toplaman senin için hem avantajlı hem karlı olacaktır.

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
eğer sürekli evde olucaksan masaüstü ve toplama almanı öneririm sistemleri araştırıp pc toplama siteleri var oralardan en uygun olanları bulabilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Çok gezen biriysen laptop ama evde takılmayı seviyorsan masaüstü bence hocam.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
dostum rahatlık istiyorsan laptop tabi ki ama benim tavsiyem dizüstüdür çünkü laptop a göre daha sağlam performans alabilrisin

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
çok geziyorsan laptop mantıklı ama, oyun için alıosan masaüstü daha iyi

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
bene diz üstü daha rajat ve pratikdir ama masa üstü daha iyidir

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
aga dizüstü üni öğrencisi için çok iyi ama masaüstünün rahatlığını aratır

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Artık dizüstü bilgisayarlar çok değişti eskisi gibi değiller. Özellikle üni okuyacaksan dizüstü öneririm. Ben ukraynada yazılım okuyordum bu yüzden RTX 3060'lı dizüstü aldım. Gayet memnunum. Sadece şundan şüpheliyim tabiki ısınıyor güçlü ekran kartı var uzun vadede performansa vs. nasıl etki eder göreceğiz. Uzun vade içinse bence masaüstü daha iyi götürür.
Masaüstü bilgisayarların en büyük artılarından birisi de dizüstü eskidiği zaman yenisini alırsın, masaüstünü güncellersin.

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
fiyat performans olarak kesinlikle masaüstü, kulanacağın yere göre mobillik gerekiyorsa tek çare laptoptur zaten ama eğer böyle bir şartın yoksa masaüstü ezer

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
bazı mobil ekran kartları daha iyi bile çıkabiliyor bazı oyunlarda kendini çok kasma çok seyehat eden birisiysen al laptop

Onaylı Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
masaüstü ısınma derdi yok taşıma anlamında laptop daha avantajlı ama masaüstü daha güçlü tavsiyem masa üstü kankam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...