masaüstü alacaksan kendin topa dizüstü alacaksan msi öneririm tercihim benim masaüstüArkadaşlar herkese kolay gelsin 25k bütçem var. Oyuncu bilgisayarı almayı düşünüyorum ilk sorum;
Dizüstü mü Masa Üstü mü ?
Masa üstüyse eğer hazır sistem mi yoksa kendim mi topluyayım. Anlayan ve hakim olan arkadaşlar yardımcı olursanız çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler canlar
cok alakasız. iyi bir laptop zaten donmaz. ayrıca fanıda iyiyse sorun cıkarmaz.Ben masa üstü önerriim çünkü ısınma dersin oyun donma kaldırma tarzı dersin hepsinde daha iyi ama ders çalışmak için alıcaksan diz üstü almalısın.
Kullanımına bağlı. eğer pcyi cok tasımak zorunda biriysen laptop ama hep masada durucaksa ve senin icin uyggunsa diz üstü. ve hazır sistem yerine toplama almanız daha sağlıklıArkadaşlar herkese kolay gelsin 25k bütçem var. Oyuncu bilgisayarı almayı düşünüyorum ilk sorum;
Masa üstüyse eğer hazır sistem mi yoksa kendim mi topluyayım. Anlayan ve hakim olan arkadaşlar yardımcı olursanız çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler canlar
Kullanıma bağlı bu değişir eğer sürekli sabit bir yerdeyseniz ben Masaüstü tercih ederdim. Hazır sistem almak yerine ise toplaman senin için hem avantajlı hem karlı olacaktır.Arkadaşlar herkese kolay gelsin 25k bütçem var. Oyuncu bilgisayarı almayı düşünüyorum ilk sorum;
ikiside kullanışla ve kişiye göre değişirBen masa üstü önerriim çünkü ısınma dersin oyun donma kaldırma tarzı dersin hepsinde daha iyi ama ders çalışmak için alıcaksan diz üstü almalısın.
Çok gezen biriysen laptop ama evde takılmayı seviyorsan masaüstü bence hocam.Arkadaşlar herkese kolay gelsin 25k bütçem var. Oyuncu bilgisayarı almayı düşünüyorum ilk sorum;
dostum rahatlık istiyorsan laptop tabi ki ama benim tavsiyem dizüstüdür çünkü laptop a göre daha sağlam performans alabilrisinArkadaşlar herkese kolay gelsin 25k bütçem var. Oyuncu bilgisayarı almayı düşünüyorum ilk sorum;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?