ben 3 senedir monster abra a5 v13.3 kullanıyorum.Daha öncede msi ve asus oyun bilgisayarları kullandım ama monster gibi kaliteli bir bilgisayarla karşılaşmadım.Dediğim pc ye bak işlemcisi ve ekran kartı zaten birbiri için cuk oturmuş ve sağlam ekran kartları.Ayrıcada markanın kullandığı anakartlar , ram ler aklına gelicek her parçanın markası ve kalitesi takdire şayan.Monsterdan başka alma derim.Bir kere bile kasma sorunu yaşamadım kasmayı geçtim kusursuz hızlı çalışıyor sistemKonu başlığın'da belirttiğim gibi Önerilerinizi bekliyorum öncelikle oyun üzerine kurulu bir sistem istiyorum.
Teşekkür ederim yardımın için.ben 3 senedir monster abra a5 v13.3 kullanıyorum.Daha öncede msi ve asus oyun bilgisayarları kullandım ama monster gibi kaliteli bir bilgisayarla karşılaşmadım.Dediğim pc ye bak işlemcisi ve ekran kartı zaten birbiri için cuk oturmuş ve sağlam ekran kartları.Ayrıcada markanın kullandığı anakartlar , ram ler aklına gelicek her parçanın markası ve kalitesi takdire şayan.Monsterdan başka alma derim.Bir kere bile kasma sorunu yaşamadım kasmayı geçtim kusursuz hızlı çalışıyor sistem
Oyun içi fps değerlerim ;
Lol : 270+ script ile 220
Valorant : 144+
Gta 5 : 130
Pubg : 120
Pubg lite : 144+
Cs go : 290 civarı
Daha ne oyunlar oynadım ama fps im herzaman yüksekti
Masaüstü'de olabilir önerini alabilirim.sana bi çok kişi önerir ama benim tavsiyem masaüstü oyun odaklı olması istediğini belirttin çünkü eğer masaüstü tavsiyesi istersen söyleyebilirim
Konu başlığın'da belirttiğim gibi Önerilerinizi bekliyorum öncelikle oyun üzerine kurulu bir sistem istiyorum.