DLive Hesap Açma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GOAT
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Beyler selamlar iyi forumlar DLive da hesap açarken aynı ip üzerinden saatte 1 hesap açabilirsiniz diyor.. Nasıl üst üste açabilirim VPN işe yaramıyor bu tarzlarda denedim,bilgisi olan bi yardımcı olabilirmi?

Cehalet Mutluluktur
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Bot yazabilirsin diye tahmin ediyorum. WebClient oluşturursun, bağlandığı proxy adresini ve user-agent verisini değiştirirsin, son olarak da kullanıcı adı, email gibi textbox kutularını random olarak doldurarak veriyi post veya get metoduyla (Dlive hangisini kullanıyor bilmiyorum) göndererek kaydı yaptırırsın.

Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
ip adresi değil tarayıcı üzerinden 1 tane hesap açabilirsin diyor yani 1 tane chrome den 1 tane operadan 1 tane operanın gizli modundan hesap açabilirsin.

GOAT
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
ip adresi değil tarayıcı üzerinden 1 tane hesap açabilirsin diyor yani 1 tane chrome den 1 tane operadan 1 tane operanın gizli modundan hesap açabilirsin.

Denedim olmadı o..
Post automatically merged:

Bot yazabilirsin diye tahmin ediyorum. WebClient oluşturursun, bağlandığı proxy adresini ve user-agent verisini değiştirirsin, son olarak da kullanıcı adı, email gibi textbox kutularını random olarak doldurarak veriyi post veya get metoduyla (Dlive hangisini kullanıyor bilmiyorum) göndererek kaydı yaptırırsın.

Yapamayabilirim bunu... :D

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Elinde Dlive üyeliği Olan varsa verebilir mi paylaşabilir mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...