dlive bot, dlive izleyici kasma, dlive izleyici atma botu, dlive izlenme botu, dlive view bot, dlive viewer bot, dlive view bot, dlive viewer arttırma, dlive izleyici arttırma, dlive bot, dlive lino kasma, dlive limon kasma, dlive oto sandık, dlive oto kutu, dlive auto lino bot, dlive lino bot, dlive bot, dlive mining
Selamlar herkese, Sizlere arkadaşımın yaptığı bir programı paylaşacağım kendisini çok severim sağ olsun programı benim için Türkçe yaptı ve bende bunu en sevdiğim ailem memoryhackerste paylaşmaya uygun gördüm.
Duruma göre izleyici sayısı 20-30 ve 40-50 olarak artmaktadır. İlerleyen zamanda istek artarsa 1000-2000 kişilik botu paylaşacağım.
Programın şifresi (password): MemoryHackers.org
Programın kullanımı:
1- Yönetici olarak indirdiğiniz programı çalıştırın ve kutucuğa MemoryHackers.org yazın ve login butonuna basın.
2- Siyah bir konsol ekranı açılacak, oraya bot atmak istediğiniz dlive kanalınızın ismini yazıp entere basacaksınız. Bu kadar
İndirme linki (download link): Güncelleniyor...
Virustotal: Güncelleniyor...
Selamlar herkese, Sizlere arkadaşımın yaptığı bir programı paylaşacağım kendisini çok severim sağ olsun programı benim için Türkçe yaptı ve bende bunu en sevdiğim ailem memoryhackerste paylaşmaya uygun gördüm.
Duruma göre izleyici sayısı 20-30 ve 40-50 olarak artmaktadır. İlerleyen zamanda istek artarsa 1000-2000 kişilik botu paylaşacağım.
Programın şifresi (password): MemoryHackers.org
Programın kullanımı:
1- Yönetici olarak indirdiğiniz programı çalıştırın ve kutucuğa MemoryHackers.org yazın ve login butonuna basın.
2- Siyah bir konsol ekranı açılacak, oraya bot atmak istediğiniz dlive kanalınızın ismini yazıp entere basacaksınız. Bu kadar
İndirme linki (download link): Güncelleniyor...
Virustotal: Güncelleniyor...
Moderatörün son düzenlenenleri: