Üye
Dlive da canlı yayın açıcam hikaye oyunlarımı lol felanmı Görüşleirniz için teşekkürler
Dlive kitlesi genellikle pung mobile ve lol kardeşim oradan yürü
Görüşün için sağol hiç aklıma gelmemişti ciddenCsgo stream![]()
Kanka sistemim gayet iyi haklısın bu konuda güncel oyunlar her zaman iyidir lakin dlive kitlesi bi farklı yani pubg mobile falan seyrediyo çoğu ama pubg mobile de sevmiyorum yani o yüzden lol cs go ve hikaye oyunları düşünüyorumGüncel ve oynanan oyunlardan şeç kitle her oyun için var sistemin hangisine uygunsa onla devam et![]()
Kamera açınca bir farkı olucagını sanmıyorum ama görüşün için teşekkürler yine de açarım böle dediğin içinBir sürü oyun var fakat kamera açmanı öneririm ekstradan
Görüşün için teşekkür ederim fakat among us oynuyacak kadar büyük bi arkadaş grubum yok yinede sağolAmoung us çekebilirsin
ben dlive denedim senın gıbı dusunmustum beceremedım izleycıyı kanala gırmesını saglayıp kendını tanıtma ısı gercekten zorModeratör bence lol çekerimde ama bi yerden sonra beni sıkıyor
Kankam dediğim gibi pubg mobile sevmiyorum da ilk başta böle lol le yürüyüp sonrasından hikaye oyunlarına açılmayı düşünüyorum