Dll Dosyası İle Ne Tür Hack İşlemleri Yapılabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
merhaba arkadaşlar az once indirdigim .dll uzantılı bir dosya vardı oyunda calıştırdım menüsü geldi ancak oyunu açmadan chars handler uyarısı aldım hile fixlenmiş bende rat veya keylogger oldugunu düşündüm başta rat scan ve keylger temızleme programları kullandım taramalarda hiçbirşey cıkmadı baska ne vurusler olabilir bilgisayarda kişisel dosyalar mrvcut vps veyahut sanal bilgisayarda çalıştırmamakla salaklık edip direk bilgisayarda çalıştırma gibi bir saçmalıkta bulundum ne yazıkki başka bi işlem yapılıyor olabılırmı bende ona gore onlemımı alacagım teşekkürler +++ virüs totalde tarattigimda ise full kırmızı ne yapmam gerekiyor

Ekli dosyalar

• Screenshot_2021-11-13-00-42-25-834_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2021-11-13-00-42-25-834_com.android.chrome.jpg
    684.7 KB · Görüntüleme: 86
  • Screenshot_2021-11-13-00-42-18-316_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2021-11-13-00-42-18-316_com.android.chrome.jpg
    661.1 KB · Görüntüleme: 73
Son düzenleme:
Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Bir sorun çıkmadıysa endişelenmene gerek yok knk temizdir için rahat olsun

GOD
Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Malwarebytes te tarattim baya sıkıntılı bi dll olarak gözüküyor ama hicbir uyarı sıkıntı almıyorum
Zaten almazsın kanka eğer Trojen vs. attılarsa haberin bile olmaz.Mining yaparlarsa ekran kartına düşen yükden anlayabilirsin ne olur ne olmaz bi format at derim

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Zaten almazsın kanka eğer Trojen vs. attılarsa haberin bile olmaz.Mining yaparlarsa ekran kartına düşen yükden anlayabilirsin ne olur ne olmaz bi format at derim
Tek çözüm yolu formatmıdır ? Ekran kartım çok düşük eger mining yapılırsa çökebilir binen yükten

GOD
Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Tek çözüm yolu formatmıdır ? Ekran kartım çok düşük eger mining yapılırsa çökebilir binen yükten
Genelde % lik bi kısmını alıyorlar komple yük bindirmiyorlar ama bilgilerin önemliyse format atman gerek (eğer virüs ciddi bir şey ise format bile çözüm olmuyor)

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Virüs totalden anlıyormusun attığım fotoğrafa göre ciddiyeti nedir ?
Post automatically merged:

Genelde % lik bi kısmını alıyorlar komple yük bindirmiyorlar ama bilgilerin önemliyse format atman gerek (eğer virüs ciddi bir şey ise format bile çözüm olmuyor)

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Unutma sen bilgisayarı kapatsan bile onlar arkada aktif olabiyorlar eğer dosyada böyle bir şey vara o7 format falan atabilirsin ama yapıştıysa çıkmaz

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Unutma sen bilgisayarı kapatsan bile onlar arkada aktif olabiyorlar eğer dosyada böyle bir şey vara o7 format falan atabilirsin ama yapıştıysa çıkmaz
Bilgisayar kapalı konumdayken birsey yapabileceklerini sanmıyorum ancak bilgisayarı baslattiktan sonra birseyler yapabilirler diye düşünüyorum şuan kapali konumda

GOD
Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Post automatically merged:

Kankam virüs totaldan sadece virüs olup olmadıgını anlayabilirsin ciddiyeti anlaman zor
Ben böyle şeyler yaşadığımda direkt format atıyorum daha önceden bilgilerim çalınmıştı ana mailimi kaybettim

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
almost any kind of extention can be injected with malwers or rat files

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Aga rat falan yoksa en kötü mining yaparlar onda da zaten anlarsın her türlü hayvan gibi yük biner bilgisayara ortada hiçbir şey yokken.

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
herkeze ilgisinden dolayı teşekkür eerim arkadaşlar herhangi bir sıkıntı bulamadım ama format atacagım yinede ne olur ne olmaz diye

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Karpersky yüklemelisin dostum ddl ilede virüs bulaşmıyor diye biliyorum injectör virüslü olabilir ama .

Paran var ise bu hayatta sağlık ve ailende olur
Süper Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Virüstotal en ufak şeylerde bile casus yazılım der sonuçta başka sitelerin arama apisini kullanıyor. Pek güvenmemek gerek dll boyutu +5mbden fazla ise ve oyunun dosya konumu hariç bi yere atılıyorsa veya özel bir injectörle çalışıyorsa appdata,local,roaming,programdata,windows, bu klasörlerin birine online bir şekilde githubdan vb veri çekip virüs yerleştirebilir.
Bilgisayarını kapatınca hiç bir şekilde erişemezler. Malwarebytes yazılımını indir kur ve tam tarama moduna ayarlayıp internetini kapat ve cihazını tarat ne kadar virüs bulursa hepsini silsin sonra internetini aç için rahatlat. Senin dediğin duruma göre muhtemelen bir virüs yok.
Dll d3dref9.dll tarzı bi inject metotu kullanıyorsa popüler ise ve dll ile oyuna girince mousede yükleme işareti dönme işareti çıkmıyosa muhtemelen temizdir.

GOD
Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Virüstotal en ufak şeylerde bile casus yazılım der sonuçta başka sitelerin arama apisini kullanıyor. Pek güvenmemek gerek dll boyutu +5mbden fazla ise ve oyunun dosya konumu hariç bi yere atılıyorsa veya özel bir injectörle çalışıyorsa appdata,local,roaming,programdata,windows, bu klasörlerin birine online bir şekilde githubdan vb veri çekip virüs yerleştirebilir.
Bilgisayarını kapatınca hiç bir şekilde erişemezler. Malwarebytes yazılımını indir kur ve tam tarama moduna ayarlayıp internetini kapat ve cihazını tarat ne kadar virüs bulursa hepsini silsin sonra internetini aç için rahatlat. Senin dediğin duruma göre muhtemelen bir virüs yok.
Dll d3dref9.dll tarzı bi inject metotu kullanıyorsa popüler ise ve dll ile oyuna girince mousede yükleme işareti dönme işareti çıkmıyosa muhtemelen temizdir.
Knk kb ile bile cok rahat virüs atılabiliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...