Onaylı Üye
Malwarebytes te tarattim baya sıkıntılı bi dll olarak gözüküyor ama hicbir uyarı sıkıntı almıyorumBir sorun çıkmadıysa endişelenmene gerek yok knk temizdir için rahat olsun
Zaten almazsın kanka eğer Trojen vs. attılarsa haberin bile olmaz.Mining yaparlarsa ekran kartına düşen yükden anlayabilirsin ne olur ne olmaz bi format at derimMalwarebytes te tarattim baya sıkıntılı bi dll olarak gözüküyor ama hicbir uyarı sıkıntı almıyorum
Tek çözüm yolu formatmıdır ? Ekran kartım çok düşük eger mining yapılırsa çökebilir binen yüktenZaten almazsın kanka eğer Trojen vs. attılarsa haberin bile olmaz.Mining yaparlarsa ekran kartına düşen yükden anlayabilirsin ne olur ne olmaz bi format at derim
Genelde % lik bi kısmını alıyorlar komple yük bindirmiyorlar ama bilgilerin önemliyse format atman gerek (eğer virüs ciddi bir şey ise format bile çözüm olmuyor)Tek çözüm yolu formatmıdır ? Ekran kartım çok düşük eger mining yapılırsa çökebilir binen yükten
Virüs totalden anlıyormusun attığım fotoğrafa göre ciddiyeti nedir ?Genelde % lik bi kısmını alıyorlar komple yük bindirmiyorlar ama bilgilerin önemliyse format atman gerek (eğer virüs ciddi bir şey ise format bile çözüm olmuyor)
Bilgisayar kapalı konumdayken birsey yapabileceklerini sanmıyorum ancak bilgisayarı baslattiktan sonra birseyler yapabilirler diye düşünüyorum şuan kapali konumdaUnutma sen bilgisayarı kapatsan bile onlar arkada aktif olabiyorlar eğer dosyada böyle bir şey vara o7 format falan atabilirsin ama yapıştıysa çıkmaz
Kankam virüs totaldan sadece virüs olup olmadıgını anlayabilirsin ciddiyeti anlaman zorVirüs totalden anlıyormusun attığım fotoğrafa göre ciddiyeti nedir ?
Post automatically merged:
Virüs totalden anlıyormusun attığım fotoğrafa göre ciddiyeti nedir ?
Ozaman bi deep freeze indirmek şart oldu yapacak birsey yok format çözümseKankam virüs totaldan sadece virüs olup olmadıgını anlayabilirsin ciddiyeti anlaman zor
Ben böyle şeyler yaşadığımda direkt format atıyorum daha önceden bilgilerim çalınmıştı ana mailimi kaybettim
Knk kb ile bile cok rahat virüs atılabiliyorVirüstotal en ufak şeylerde bile casus yazılım der sonuçta başka sitelerin arama apisini kullanıyor. Pek güvenmemek gerek dll boyutu +5mbden fazla ise ve oyunun dosya konumu hariç bi yere atılıyorsa veya özel bir injectörle çalışıyorsa appdata,local,roaming,programdata,windows, bu klasörlerin birine online bir şekilde githubdan vb veri çekip virüs yerleştirebilir.
Bilgisayarını kapatınca hiç bir şekilde erişemezler. Malwarebytes yazılımını indir kur ve tam tarama moduna ayarlayıp internetini kapat ve cihazını tarat ne kadar virüs bulursa hepsini silsin sonra internetini aç için rahatlat. Senin dediğin duruma göre muhtemelen bir virüs yok.
Dll d3dref9.dll tarzı bi inject metotu kullanıyorsa popüler ise ve dll ile oyuna girince mousede yükleme işareti dönme işareti çıkmıyosa muhtemelen temizdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?