Aynısı değişen bişey yok 2ay öncesinde programı kaldırdım şimdi tekrar yükledim bu sorunları alıyorumEskiden hangi işletim sisteminde kullanıyordun programı ?
Dll leri yükledim bu seferde program düzgün başlatılamadı hatası veriyortam verdiği dll hatası nedir belirtmen egrekki bunlaeır.
Virus programını ve güvenlik duvarını kapatıp programı açmaya çalıştınmı ?Aynısı değişen bişey yok 2ay öncesinde programı kaldırdım şimdi tekrar yükledim bu sorunları alıyorum
Herşeyi denedimVirus programını ve güvenlik duvarını kapatıp programı açmaya çalıştınmı ?
Aklıma başka bir çözüm gelmiyor maalesef. Büyük ihtimal uyumluluk ayarınıda yapmışsındır.Herşeyi denedim
Onuda güncelledim ztn programı yüklendiğinde o programa uygun dirctx yüklüyordirectx i güncelle ondan kaynaklı olabilir
Ya benim anlamadığım 2 ay önce aynı bilgisayarda çalışan uygulama şimdi niye çalılmıyorAklıma başka bir çözüm gelmiyor maalesef. Büyük ihtimal uyumluluk ayarınıda yapmışsındır.
AynnProgramı orjinal sitesinden indirdinmi ?
İlk önce arıraw_sdk dll hatası veriyordu sonra dll yi yükledikten sonra program düzgün başlatılamadı hatası vermeye başladıVerdiği hatayı tam olarak yazabilirmisin ?
EvetProgramı orjinal sitesinden indirdinmi ?
Orjinal sitesinden indirdim ne yaptıysam program açılmadı sonra başka Bi siteden aynı programı aynı sürümü cracklısıyla beraber indirdim sonra yine aynı hatayı verdiÇalışan programın bir anda çalışmaması acayip silip yeniden kurdunmu ?
Bilgisayarda şuan sadece defender var hem ayarlardan hem de görev yöneticisinden kapattım yine aynı hatayı veriyor ki bence güvenlik duvarıyla ilgisi yok çünkü yüklediğim program virüs veya benzeri bişey değilBence senin bilgisayarında defender veya güvenlik duvarı açık o programın içindeki dosyalardan birini otomatik olarak siliyor. Tekrar kontrol eder misin.
Bilgisayarda şuan sadece defender var hem ayarlardan hem de görev yöneticisinden kapattım yine aynı hatayı veriyor ki bence güvenlik duvarıyla ilgisi yok çünkü yüklediğim program virüs veya benzeri bişey değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?