Arkadaşlar cabal online isimli oyunda eski bir dll yi güncellemek istedim.Bu işte çok yeniyim ama olayın genel mantığını aklım yettikçe anlıyorum.Base adresi buldum offsetleride buldukça ekliyorum fakat deneme amaçlı inject ettiğimde kod içindeki "Cheat Activated" mesajını alıyorum ardından client kapanıyor bu herhangi bir pvp clientete oluyor. Adamın paylaşım yaptığında sistem windows 7 di belki onladamı bi alakası varmı yoksa client içinde bir güvenlikmi var bilmiyorum çok eski bir paylaşım yardımlarınızı bekliyorum
MainDLL.cpp bu şekilde yazılmış
#include <windows.h>
extern void Start();
//=========================================================== STARTING POINT =======================================================
BOOL WINAPI DllMain ( HMODULE hModule, DWORD dwReason, LPVOID lpvReserved)
{
switch ( dwReason ) {
case DLL_PROCESS_ATTACH:
DisableThreadLibraryCalls(hModule);
CreateThread(0, 0, (LPTHREAD_START_ROUTINE)Start, 0, 0, 0);
MessageBoxA (NULL,"Cheat Activated","My Sample DLL",MB_OK);
break;
case DLL_PROCESS_DETACH:
break;
case DLL_THREAD_ATTACH:
break;
case DLL_THREAD_DETACH:
break;
}
return TRUE;
}
//==================================================================================================================================
MainDLL.cpp bu şekilde yazılmış
#include <windows.h>
extern void Start();
//=========================================================== STARTING POINT =======================================================
BOOL WINAPI DllMain ( HMODULE hModule, DWORD dwReason, LPVOID lpvReserved)
{
switch ( dwReason ) {
case DLL_PROCESS_ATTACH:
DisableThreadLibraryCalls(hModule);
CreateThread(0, 0, (LPTHREAD_START_ROUTINE)Start, 0, 0, 0);
MessageBoxA (NULL,"Cheat Activated","My Sample DLL",MB_OK);
break;
case DLL_PROCESS_DETACH:
break;
case DLL_THREAD_ATTACH:
break;
case DLL_THREAD_DETACH:
break;
}
return TRUE;
}
//==================================================================================================================================
Son düzenleme: