Dllerinizi undetected ve external hale getirmenin yolu!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Paran var ise bu hayatta sağlık ve ailende olur
Süper Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Olay basit ilk önce dllimizin özelliklerinin oyun tarafından tamamen engellenmediğinden emin olalım. Bundan sonra ise dll ismini KERNEL32.dll veya d3dref9.dll yapabilirsiniz. Bundan sonra ise dll dosyamıza sağ tık yapıp özellikler kısmına gelelim Salt okunur ve gizli butonlarını tikleyip uygula ve tamama tıklayalım. Dllimiz artık tamamen gizli ve sistem dlli görünür halinde.
Ama herşey bununla bitmiyor oyunun dahada salaklaşmasına yarayacak bir diğer yöntem ise dll dosyalarınızı yeni çıkmış injectorle inject edin. Process hacker veya xenos önerebilirim fakat process hackerin log kaydını oyun algılarsa ani bi kicklenme olabilir kendiniz tasarlayıp veya bulabilirsiniz.
Bundan sonra ise - İlk önce iki adet programa ihtiyacımız olacak. ( Themida ve MD5 HashChanger)

Konuya istinaden alternatif metodlar : ORJİNAL KONU

ÖNEMLİ NOT: Dlli usb içine atın oyun lobisindeyken usbyi takın sağlam bi injector ile manual map olarak dlli oyuna enjekte edin. Ve sonra usbyi cihazınızdan geri çıkarın. Çoğu AntiCheat BE-Eac-Vac-%51 Vanguard bu yöntemi algılamamaktadır. Tabi kullandığınız bypasslar vb etkiler ama dll ile alakalı ban sorunu varsa bu şekilde net olarak çözebilirsiniz!

Şahsi olarak eklemek istediğim birşey ise csgoda uzun süredir kullanıyorum her dll enjekt sonrası temp , prefetch , recent , %temp% gibi konumları temizleyip güzel dll ve injectör kullanınca ban riskide kalmıyor tam 9 gündur bu şekilde prime hesapta rank kasmaktayım.

Sorumluluk size aittir. Her 3. parti yazılım oyunda hileye izin verilse bile size illaki sıkıntı çıkarır.

Moderatörün son düzenlenenleri:
사람들은 죽을 것을 알면서도 왜 사는가
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Yöneticiler orijinal konuyu eklemişler, kaynak belirtmişler keşke daha önce sen yapsaydın kolay gelsin <3

Paran var ise bu hayatta sağlık ve ailende olur
Süper Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Cevaplar kapalı olduğu için kendi konumda, güncel yazamıyorum. Yasak olduğu için söylüyorum sadece
Sorun yok anladım seni başkası olsa ben daha detaylı açıklasam bile inadına c+p der sen en azından sonunda anladın.
:winkwink:
Funk Likes GIF by Kölsche Funke rut-wiess vun 1823 e.V.

Post automatically merged:

Yöneticiler orijinal konuyu eklemişler, kaynak belirtmişler keşke daha önce sen yapsaydın kolay gelsin <3
Daha sonradan ve tekrar alıntılanıp üzerine koyulmuş hali kısaca :9 olan olmuş ne diyelim zaten kurallara aykırı bi durum olursa yetkililer halleder

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
bir cankurtaran olduğunu bilmeme izin verdiğin için teşekkürler

Adaletin Bumu Dünya
Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
:brainfree: aga bunun gibi yine paylasımlar bekliyorum

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Tamamen boş ve çöp konu. Bilginiz olmayan konular hakkında lütfen paylaşım yapmayın. Kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...