DMA öneri

Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
merhaba arkadaşlar dma almayı düşünüyorum önerebileceğiniz marka vesaire var mı fiyat performans olur fark etmez önemli olan güvenilirliği

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
1 tane fuser alacaksın 1 tane arduino 2 bilgisayar gerekli laptop masaüstü fark etmez marka olarak dichen alabilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
hocam bu phoenix nasıl 35t ile 75t sine baktım aralarında çok bir fark yok bi bilgin var mı
Eğer performans farkı çok belirgin değilse ve günlük kullanım için alıyorsanız, Phoenix 35T yeterli olabilir. Ancak, daha güçlü grafik işleme, yeni özellikler ve geleceğe dönük performans gereksinimleri için 75T'yi tercih etmek mantıklı olabilir.

Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Cihazların güvenliği diye bir şey yok kullanılan firmware'in güvenliği var cihazlar sadece sana ekstra performans ve düşük gecikme verir sürüm yükseldikçe. Türkiyede satış yapan bir kaç yer kendi firmwarelerini sana veriyor veya sen satın alıyorsun fakat tavsiye etmiyorum çünkü özel değil public bunlar. Özel yapan bir kaç yer var onların fiyatı ise tuzlu.

Üye
Sosyal
- 35T 200m'ye kadar 20 tane hareketli girdi yani oyuncu, 100 tane de hareketsiz girdi yani yerdeki lootlar vasaireyi 240hz dalgalanma yapmadan 1920x1080 çözünürlüğünde göstermek için yeterlidir. Sadece cs/valorant fln oynayacaksanız her daim yeterli olacaktır
- 75T 800m'ye kadar 100 tane hareketli girdi yani oyuncu, 400 tane de hareketsiz girdiyi 240hz verir Rust/Tarkov/Dayz gıbı buyuk oyunlar ıcın tamamen yeterlidir ve en önerilir karttır. Biz her son kullancıya suan bu kartı onerıyoruz cunku cogu oyun için yeterli ve üstüne zaten cogu oyun 600m den sonraki girdileri bilgisayarınıza göndermez bile bunun nedeni de bilgisayarlar yorulmasın diyedir zaten buna da ''optimizasyon'' deniyor.
- 100T ye gelirsek de bu kart cogu son kullanıcı için gereksizdir ancak ve ancak spesifik isteklerde ve ayarlarda oynayacak oyunculara hitap eder cunku kart: 2000m'ye kadar 400 tane hareketli girdi, 100 tane de hareketsiz girdiyi 600hz 1920x1080'de verebilecek bellek bant genişliğine sahiptir.