8 Ocak 2017 #1 EvoFremy E Üye Katılım 4 Ocak 2017 Mesajlar 15 Tepki puanı 0 Yaş 28 9 HİZMET YILI İyi günler siteye vpn siz giriş yapamıyorum yapmaya çalıştığımda şu hatayı alıyorum: memoryhackers.org’nin DNS adresi bulunamadı. Dns ayarlarım otomatik herhangi bir şey yazmadım neden kaynaklanıyordur ve nasıl çözerim ? Not:Bu kategoriye açmamın sebebi wolftü dword hilesini kullanmam için vpn siz giriş yapabilmem gerekiyor :/
İyi günler siteye vpn siz giriş yapamıyorum yapmaya çalıştığımda şu hatayı alıyorum: memoryhackers.org’nin DNS adresi bulunamadı. Dns ayarlarım otomatik herhangi bir şey yazmadım neden kaynaklanıyordur ve nasıl çözerim ? Not:Bu kategoriye açmamın sebebi wolftü dword hilesini kullanmam için vpn siz giriş yapabilmem gerekiyor :/
8 Ocak 2017 Moderatör #2 nader11ndeu Słyszę, słyszę letni powiew. Kurucu Katılım 20 Haz 2015 Mesajlar 7,666 Çözümler 136 Tepki puanı 20,724 Ödüller 25 10 HİZMET YILI Açılması gereken katagori burasımıydı sence bi önce bunu düşün. Facebook sayfamızda da duyurduğumuz gibi şuan siteye girişte problemler olması normaldir siteyi taşıdık, bir kaç güne düzelir dns problemi.
Açılması gereken katagori burasımıydı sence bi önce bunu düşün. Facebook sayfamızda da duyurduğumuz gibi şuan siteye girişte problemler olması normaldir siteyi taşıdık, bir kaç güne düzelir dns problemi.
8 Ocak 2017 Konuyu başlatan #3 EvoFremy E Üye Katılım 4 Ocak 2017 Mesajlar 15 Tepki puanı 0 Yaş 28 9 HİZMET YILI Anladım teşekkürler
8 Ocak 2017 Yasaklandı #4 Chronic C Efsane Üye Katılım 13 Ara 2015 Mesajlar 1,048 Tepki puanı 6 Yaş 30 10 HİZMET YILI Kilit.