9 Ara 2018 Yasaklandı #1 Tariort T Banlı Üye Katılım 1 Ara 2018 Mesajlar 65 Tepki puanı 15 Yaş 24 7 HİZMET YILI dnspy ı acıyorum boyle cıkıyor nedense vısual studıo ıle mı alakası var cozemedım? Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
dnspy ı acıyorum boyle cıkıyor nedense vısual studıo ıle mı alakası var cozemedım? Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
9 Ara 2018 Yasaklandı #2 ndngailesi N ☞ MaMo434376 Seçkin Üye Katılım 29 Ara 2016 Mesajlar 414 Tepki puanı 65 Yaş 7 9 HİZMET YILI sil yeniden yükle
9 Ara 2018 Konuyu başlatan Yasaklandı #3 Tariort T Banlı Üye Katılım 1 Ara 2018 Mesajlar 65 Tepki puanı 15 Yaş 24 7 HİZMET YILI ndngailesi' Alıntı: sil yeniden yükle Genişletmek için tıklayın ... denedim işe yaramadı gene
9 Ara 2018 Yasaklandı #4 ndngailesi N ☞ MaMo434376 Seçkin Üye Katılım 29 Ara 2016 Mesajlar 414 Tepki puanı 65 Yaş 7 9 HİZMET YILI Tariort' Alıntı: denedim işe yaramadı gene Genişletmek için tıklayın ... biraz araştırıyım ozama dur bi bana ayarlar kısmının fotosunu atarmısın
Tariort' Alıntı: denedim işe yaramadı gene Genişletmek için tıklayın ... biraz araştırıyım ozama dur bi bana ayarlar kısmının fotosunu atarmısın
9 Ara 2018 Konuyu başlatan Yasaklandı #5 Tariort T Banlı Üye Katılım 1 Ara 2018 Mesajlar 65 Tepki puanı 15 Yaş 24 7 HİZMET YILI ndngailesi' Alıntı: bana ayarlar kısmının fotosunu atarmısın Genişletmek için tıklayın ... visualden bısey yaparken bıseyı yanlıs yaptım studıo ıle alakalı ama neyı gızledıgımı bılmıyorum
ndngailesi' Alıntı: bana ayarlar kısmının fotosunu atarmısın Genişletmek için tıklayın ... visualden bısey yaparken bıseyı yanlıs yaptım studıo ıle alakalı ama neyı gızledıgımı bılmıyorum
9 Ara 2018 Yasaklandı #6 ndngailesi N ☞ MaMo434376 Seçkin Üye Katılım 29 Ara 2016 Mesajlar 414 Tepki puanı 65 Yaş 7 9 HİZMET YILI Tariort' Alıntı: visualden bısey yaparken bıseyı yanlıs yaptım studıo ıle alakalı ama neyı gızledıgımı bılmıyorum Genişletmek için tıklayın ... kral kb cevap veremedim Lazarus ile uraşıyordum her neyse illa dnspy olack diye bişey yok dostum sana bi edit programı öneriyim ondan iyi JustDecompile
Tariort' Alıntı: visualden bısey yaparken bıseyı yanlıs yaptım studıo ıle alakalı ama neyı gızledıgımı bılmıyorum Genişletmek için tıklayın ... kral kb cevap veremedim Lazarus ile uraşıyordum her neyse illa dnspy olack diye bişey yok dostum sana bi edit programı öneriyim ondan iyi JustDecompile
9 Ara 2018 Yasaklandı #7 GaLaXyS G Banlı Üye Katılım 14 Eki 2018 Mesajlar 243 Tepki puanı 72 7 HİZMET YILI Iobit Uninstaller ile Full kaldırma İşlemi Prefetch Klasorunuz Bosalt Pc yenıden baslat ve guncel setup ıule tekrar kur
Iobit Uninstaller ile Full kaldırma İşlemi Prefetch Klasorunuz Bosalt Pc yenıden baslat ve guncel setup ıule tekrar kur