doğa üstü olaylar ve bu olayları savaşlar da birleştiren bir anime?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
selamlar bu aralar çok boş vaktim oluyor ve ölü değerlendiriyorum oyun oynamak vb animelere olan merakım 1 yıl önce bitmişti izlemeyi bırakmıştım
naruto beni arşa çıkaran bir animeydi naruto shuppiden ve onun da sonu geldi onun oğlu boruto sarmadı
yeni bi anime heycanı oluştu içim de heveslendim önce netflixte araştırma yaptım daha sonra forumlar da ama
istediğim tarzda uzun soluklu bir anime bulamadım oturduğum da 10 15 bölüm bitirebileceğim 1 bölümü 20 30 dk arasın da olan bir anime arıyorum
doğa üstü olaylar bol aksiyon ve tabiki duygusallığı birleştirebilecek bir anime önerirmisiniz naruto tarzı teşekkürler <3

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Charlotte izleyebilirsin doga üstü uzun bir anime istersen ise fairy tail boku no hero öneririm birisi büyulerle ilgili birisi super güçlerle ilgili ve kisa bir animr olarak tekrardan one punch man derim

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
eger eski tarz seviyorsan shaman king var 2000lerden kalma anime.ama efsodur

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Death note , maria nikki , akame ga kill , awe no serapdi sanirim bakabilitisn belki ilgini ceker

VATANIM
Uzman Üye
5 HİZMET YILI
Death note ilgini ceker diye düşünüyorum

sudo apt get install NEWLIFE
Süper Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
sword art online bakabilirsin gayet güzeldi

her gün özlemle
Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
death note izleyebilirsin gibi bu aralar arkadaş aşırı bağımlısı

Hileci Geldi Hanım
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Sonic X izliyebilirsin

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
death note izleyebilirsin gibi bu aralar arkadaş aşırı bağımlısı
Death note ilgini ceker diye düşünüyorum
Death note , maria nikki , akame ga kill , awe no serapdi sanirim bakabilitisn belki ilgini ceker
Death note izleyebilirsin kalitelidir
arkadaşlar deathnote yi araştırdım maalesef ilgimi çekecek kadar bi doğa üstü olay yok zeka ve birtane kitap üzerine kurulmuş bir anime sarmaz fazla bana dehşet kan zeka aşk efekt patlamaları lazım :(
Post automatically merged:

Charlotte izleyebilirsin doga üstü uzun bir anime istersen ise fairy tail boku no hero öneririm birisi büyulerle ilgili birisi super güçlerle ilgili ve kisa bir animr olarak tekrardan one punch man derim
fairy tale ye baktım charlotte pek dikkatimi çekmedi dostum ufak bi araştırma yapıp bir şans tanırım umarım

Sonic X izliyebilirsin
pek tarzım değil dostum keşke yazdığımı tam anlamıyla okusaydın

Přijímám všechno, co mi život dal i vzal.
Banlı Üye
Ödüller
3
Sosyal
6 HİZMET YILI
shingeki yi öneririrm insanlar ve devlerin olduğu bir anime hoşuna gidebilir.

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Hunter x Hunter izlemelisin. Noruto sevdiysen seveceğini düşünüyorum, bunu dışında Bleach öneririm ilk 10 bölüm biraz sıkabilir fakat sonrası eminim ilgini çekecektir.

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
forumdaki yorumlar iyice sapitmaya basladi gercekten adam klasik normal anime onerisi tarzi bir anime onerisi istememis ki siz niye israrla death note yazmaya devam ediyorsunuz? doga ustu olaylar ariyorsan direk isekai animelerine bakmani oneririm ozel olarak anime onerecek olursam tate ne yuusha oneririm

SxNy
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Dt bi bakarmısın gerçi arkadşlarda söylemiş olmadı özelden ulaşabilrsn

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
forumdaki yorumlar iyice sapitmaya basladi gercekten adam klasik normal anime onerisi tarzi bir anime onerisi istememis ki siz niye israrla death note yazmaya devam ediyorsunuz? doga ustu olaylar ariyorsan direk isekai animelerine bakmani oneririm ozel olarak anime onerecek olursam tate ne yuusha oneririm
teşekkür ederim güzel bir açıklama <3

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
eşfen
arkadaşlar deathnote yi araştırdım maalesef ilgimi çekecek kadar bi doğa üstü olay yok zeka ve birtane kitap üzerine kurulmuş bir anime sarmaz fazla bana dehşet kan zeka aşk efekt patlamaları lazım :(

fairy tale ye baktım charlotte pek dikkatimi çekmedi dostum ufak bi araştırma yapıp bir şans tanırım umarım

pek tarzım değil dostum keşke yazdığımı tam anlamıyla okusaydın
elfen lied sana göre o zaman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...