death note izleyebilirsin gibi bu aralar arkadaş aşırı bağımlısı
Death note ilgini ceker diye düşünüyorum
Death note , maria nikki , akame ga kill , awe no serapdi sanirim bakabilitisn belki ilgini ceker
arkadaşlar deathnote yi araştırdım maalesef ilgimi çekecek kadar bi doğa üstü olay yok zeka ve birtane kitap üzerine kurulmuş bir anime sarmaz fazla bana dehşet kan zeka aşk efekt patlamaları lazımDeath note izleyebilirsin kalitelidir
fairy tale ye baktım charlotte pek dikkatimi çekmedi dostum ufak bi araştırma yapıp bir şans tanırım umarımCharlotte izleyebilirsin doga üstü uzun bir anime istersen ise fairy tail boku no hero öneririm birisi büyulerle ilgili birisi super güçlerle ilgili ve kisa bir animr olarak tekrardan one punch man derim
pek tarzım değil dostum keşke yazdığımı tam anlamıyla okusaydınSonic X izliyebilirsin
teşekkür ederim güzel bir açıklama <3forumdaki yorumlar iyice sapitmaya basladi gercekten adam klasik normal anime onerisi tarzi bir anime onerisi istememis ki siz niye israrla death note yazmaya devam ediyorsunuz? doga ustu olaylar ariyorsan direk isekai animelerine bakmani oneririm ozel olarak anime onerecek olursam tate ne yuusha oneririm
elfen lied sana göre o zamanarkadaşlar deathnote yi araştırdım maalesef ilgimi çekecek kadar bi doğa üstü olay yok zeka ve birtane kitap üzerine kurulmuş bir anime sarmaz fazla bana dehşet kan zeka aşk efekt patlamaları lazım
Post automatically merged:
fairy tale ye baktım charlotte pek dikkatimi çekmedi dostum ufak bi araştırma yapıp bir şans tanırım umarım
Post automatically merged:
pek tarzım değil dostum keşke yazdığımı tam anlamıyla okusaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?