Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bence dogocoin almak mantıksız çünkü şimdi piyasaya yeni bir coin cikior pi coin şuan daha çıkmadan bitcoinle yarisir duruma gelmisdurumda ben geçen 10dolar ile girdim şuan 300 dolarim oldu halende yükselior
DOGE nin tek güvenilir kaynağı elon musk ilerde bi gün bütün parasını çekse geçen yılki fiyatlarına döneceğini garanti edebilirim ama kanıtlayamam. Dogenin sahibi bile dedi doge bu kadar değeri haketmiyor diye. O zamandan beri ben doge alıp bekletmiyorum sadece trade yapıyorum.
Öyle bir koine gireceğine Aylıkta çanak çizen NEO ya bak hedefi 200 dolar çanak çiziyor kendileri. İlla 200 doları görecektir( yaklaşık 1600 lira) Yatırım tavsiyesi değildir kendi yaptığım hamleleri söyledim. dogeye girmek yerine neo ya girdim.
itibari para bırımı sonucta . ıtıbar etmıcegın ıhtıyacın olmayan prayla denenebılır ama ucuk adı duyulmus genelde bıtmıs coınler yerıne arastırıp gecmısı olan ucuz coınlerı bulup yatırım yapmak daha mantıklı bence
doge savunan arkadaşlar büyük resmi malesef göremiyorsunuz hep anlık ve hızlı kazanç peşinde olduğunuzdan sektörün genel yapısını anlamamakta ısrar ediyorsunuz piyasa dengesi ve dinamiklerine zarar veriyor bu coin bu coini savunmak demek birçok emek harcayan insana saygısızlık