Doğru eş Ruh eşi Doğru kişi var mıdır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Donator
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Merhabalar ben 27 yaşındayım. Ruh eşimi arıyorum. Halen bekar ve yalnızım. Ama bu şekilde kendimi maddi açıdan kârda hissediyorum. İşte sevgili olsan ye gez iç boş para harca. Karşıma 2 doğru kız çıktı. Ama olmadı. Tam Ruh eşim diyordum. Espri kalitemiz aynı. Yani birbirimizi güldürebiliyorduk. Birine aileler ve kültürel yapılar müsade etmedi. Diğer birine coğrafya ve kızın isteksizliği müsade etmedi. Bende daha fazla arayış içinde olmadım. Çok çalışarak ya da evde yatarak vaktimi harcamaya atadım. Özellikle birini aramayı bıraktım. Arada güzel elektrik aldığım birileri çıksa bile zaten olmaz olmayacaktır diyerek kendimi avutuyorum ve uzaklaşıyorum. Sizin düşünceleriniz nedir. Benim gibi artık gerçekten akışına bırakan var mı. Lütfen 15 yaşında ki kardeşlerim yorum yapmasın teşekkür ediyorum.

Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Doğru insan espri kalitenin, mizahının vb. şeylerin aynı olduğu insan değildir. Birbirinizin karşıt özelliklerini taşıyor olabilirsiniz. Doğru insan o zıtlıklara rağmen sizi seven size saygı duyan yanınızda olan kişidir. İlişkide kavgalar, tartışmalar ve aynı görüşte olmayacağınız konular olacaktır eğer karşınızdakini seviyorsanız ve saygı duyuyorsanız bunları basit bir şekilde atlatırsınız zaten. Farklılarla, görüşlere rağmen sizin için kendini değiştiren, düzelten kişi sizin için doğru insandır. Anlaşabildiğiniz kişiyi aramakla uğraşmayın biriyle vakit geçirdiğinizde size karşı tutumlarıyla eminim onun "doğru" kişi olduğunu anlarsınız. Elbet karşınıza çıkacaktır :3

sevilmiyorsan sevmeyeceksin
Uzman Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
bence yoktur ama bi insanın huyu size uyyorsa o kişi ruh eşiniz olabilir

Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Doğru insanı arayış içine girme zamanı gelince karşına çıkar bize göre yanlış olan sana göre belki doğru olandır

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
doğru kişi yoktur doğru sevgi vardır o kişi ne kadar yanlış olursa olsun seni seviyorsa senin için dünyanın en iyisi olabilir

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Kankam başta söylediklerin bir zamana kadar çok doğru insan yalnız takılmayı seviyor, yatarak zaman geçirmek filan bir yaşa kadar gerçekten güzel gelir ama dediğim gibi bir yaşa kadar, Bir süre sonra eve geldiğinde ailenle yaşamıyorsan yalnızlık zor gelmeye başlayacaktır. Akışına bırakmaya gelirsek dediğin gibi akışına bırakman bence iyi çünkü bahsettiğin ilk iki kişiden biriyle durumlar kötü olmasına rağmen ailelerin izin vermemesi vs. gibi durumlara rağmen evlenseydin daha kötü olabilirdi benim düşüncem böyle.

zulme karşı mukavemet!
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Belki klasik bir söylem olabilir ama zaten evleneceğin, hayat arkadaşı olacağın bir insanı kapı kapı arayarak bulamazsın bence. Öyle her taşın altına bakarak bulunabilecek bir şey değil çünkü. Tabi bir kenara çekilip "Doğru kişim beni bulacaktır zaten." diye pusup bekleyeceğin bir şey haline de getirmemek lazım. Bu konu özellikle yaş ilerledikçe (Biraz da çevresel etkenlerden kaynaklı olabilir.) her insanın beynini sürekli kurcalayan bir olay haline gelebiliyor. Doğru kişiden ne anladığın önemli aslında burada. Sürekli iyi giden, hiçbir sıkıntı çıkmayan bi ilişki olarak hayal ediyorsan dostum maalesef üzülebilirsin. İlişkiyi uzun yıllar yürüten ve insanların birbirine olan bağlılığını koruyan en önemli faktör karşılıklı saygıdır bir ilişkide. İllaki birileri çıkacak ve çıkmaya da devam edecektir bundan sonraki süreçlerde. Bunu kompleks haline getirip karalar bağlamaktansa, herkesin hayatının bir döneminde bu arayış içinde olduğunu kabul etmek senin için en doğru çözüm olacaktır. Su akar yolunu bulurmuş. Hakkında hayırlısı olsun.

Seçkin Üye
Ödüller
6
4 HİZMET YILI
Benim için herseyi zaten gözler anlatır kardesim ya okuyi bilcen yada bakmayı

Üye
2 HİZMET YILI
vardır şansını dene yılmadan devam et elbet bir gün karşılaşırsın karşılaşmak mesele deil mesela karşılaştıktan sonra onu kaybetmemek

Canadian Bombaclat
Donator
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
vardir vardir da sen ugrasiyor musun onu bulmak icin. cogu insan icine kapaniktir hele hele bizim insanimiz o yuzden ruhu ortaya cikarmak icin bazen ilk adimi birisinin atmasi gerekmektedir. cilginlik yapmak her zaman iyidir.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
dogru ınsan dıye bısey vardır dogru ınsan nerde nasıl ne yapacagını bılen bıerııdır bunu bılmeyenler var ama

Donator
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
vardir vardir da sen ugrasiyor musun onu bulmak icin. cogu insan icine kapaniktir hele hele bizim insanimiz o yuzden ruhu ortaya cikarmak icin bazen ilk adimi birisinin atmasi gerekmektedir. cilginlik yapmak her zaman iyidir.
Hep ilk adımı atıp rezil oluyoruz hocam. Ya arkadaş olarak düşünüyorum seni derler ya da tipim değilsin.

Uzman Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
vardır ben ruh eşimşe karşılaştım o gün bu gündür unutamıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...