Doğru raporlama yapanların rapor süresi kaldırılmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Tekrardan merhaba, 50 kez doğru rapor yapanlara süre olmasa gibi bir sistem iyi olmaz mı? 3 kez yanlış raporlarsa da gitsin gibi çünkü 1 dakika süresi uzun geliyor ve boş yorum yapınca da raporlayasım geliyor ama beklemek zorunda kalıyorum.

Moderatörün son düzenlenenleri:
neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
sadece spam fighter rolünde olanlara zaman kısıtlaması yok, çok saçma. 10 tane boş yorum görüyorum raporlayasım gelmiyor
Konuyu raporlayıp konuda birden çok spam mesaj var diye belirtirseniz ilgileniriz. Üst yetkililer eminim bu konuyu okuyacaklardır.

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Konuyu raporlayıp konuda birden çok spam mesaj var diye belirtirseniz ilgileniriz. Üst yetkililer eminim bu konuyu okuyacaklardır.
Biri daha öyle söyledi lakin bir çok forum okuyorum mesela forumdan foruma atlamayı seviyorum ve haliyle illaki boş oluyor ama yine 1 dakika bekleyince raporlayasım gelmiyor

KRALLIĞINIZI İMPARATORLUĞUMA KATARIM
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
malesef çok fazla spam yorum oluyor bende denk geliyorum bir tanesini reportlayınca beklemek biraz garip insanın hepsini reportlayası geliyor umarım süreyi kısaltırlar.

The Ghost Living Inside You
Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
Kesinlikle katılıyorum foruma girdiğimde spam yapanları raporlayım derken 1 dakika hevesimi iştahımı kaçırıyor.

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
bence çok fazla report yapan kişilere rol verilmeli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...