Doğum günümde eski sevgiliden mesaj beklemek ? (+18 üstü arakdaşlar gelsin tartışalım)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Hocam çok basit seviyosan git yüz yüze konus bence ❤❤

Üye
6 HİZMET YILI
giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir ben gideni değil giden beni kaybetmiştir

Kendi Ölümüm Benden Kaçmaya Devam Ediyor
Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Ne hissettiğini anlamıyor değilim benimde bu tarz bir durumum oldu...
Neyse yazıp yazmayacağı hakkında yorum yapamam ama en azından belki söylediklerimden sonra aklındaki bir kaç soru işareti kalkabilir.
Hiç bir sebep yokken eklemesi en azından ondada bir şeyler olduğunu gösterir veyahut belki de bir şey oldu buna karşılık böyle bir sonuca vardı. Böyle bir şey olmadıysa bile hiç bir sebep yokken seni tekrardan rehbere eklemesi değişik bir sonuç gösteriyor gibi yani örneğin;
Unutamadı veya hala deli gibi hoşlanıyor belki de bunalıma girdi bir süre kafasını dinlemek istedi veya kafasını sen varken dinlemeye çalışsaydı seni üzebilirdi şu an da üzüyor gerçi ama bilemedim belki de bu tarz durumlar meydana gelmiş olabilir çok boş yaptım ama az çok anladığını varsayıyorum.
Ne olursa olsun mutlu olmaya bak dağılma çok kötü oluyor tüm yaşantın sonra arkadaşlarından bile uzaklaşabiliyorsun :)
Post automatically merged:

Söylemeyi unutmuşum benim tecrübe ettiğim kızda küçükken tacize uğramış yaralı bir kızdı güven sorunları vardı tabi ki doğal olaraktan.
Benden ayrılmasının üzerine benden çok uzun bir süre hoşlanıyormuş ben sonra bok ettim falan ama mesele orada değil.
Biz ayrıldıktan sonra bile benimle ilgili durumlara vs işlere bakıyordu hani umut görünürse tut bırakma derim zamanında pişmanlık yaşayabiliyorsun.
reisim seninle discordda sohbet etmek isterim.

Karşındaki kişinin kişiliğine bağlı hocam yazar mı bilemem ama okuduğum kadarıyla mükemmel bir ilişkinizin olduğu kesin ve sonradan seni rehbere eklemesi ve durumlarına bakması biraz kıskançlık, sevmese bunları yapmazdı.
teşekkürler hocam görüşün için

Hocam çok basit seviyosan git yüz yüze konus bence ❤❤
k a r a n t i n a be dostum karantina :D

arkadaşlar peki şuan whatsappa acıklı storyler mi atmam gerekiyor yoksa mutluymuşum hayatım güzel gidiyor yani kendimi güçlü mü göstereyim story bakımından bundada akıl verir misiniz ?

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Eğer hala seni sevdiğinden adın gibi eminsen git konuş bence duygularını dök içinde bişey bırakma olursa olur olmazsa yapacak birşey yok sen mücadeleni ver sonradan konuşmadığın için pişman olma

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
kardeşim işim icabı şuanda yaygın olan patlayan kutu tavsiye ederim

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
beyler merhaba benim bir ilişkim vardı çok iyiydi uzun süreli mükemmel bir ilişkiydi evlerimiz karşı karşıya hergün beraberiz her dakika beraber olduğumuz mükemmel bir iliişkimiz vardı ve ayrıldıktan sonra tekrar barıştık ve bana söz verdi birdaha ayrılmayacağız birdaha üzülmeyceğiz vs. gibisinden ama sonra kendisi gitti. unutmaya bakarsak unutamadım tabi ki gönül bu insan bir kere aşık olur ama defalarca kez sevebilir fikri yönündeyim. 5 gün sonra doğum günüm telefonunda rehberinde ekli değildim wp den hani gözükmüyordu stroyleri durumu pp si falan şimdi 2 gün önce beni rehbere eklemiş o benim storylerime bakıyor bende onunkilere falan. lafı dolandırmadan şunu söyliyim doğum günümde bana yazar mı ? çünkü arkadaşlar bu ilşki gerçekten çok kaliteli ve aşırı mükemmeldi kesinlikle bir AŞK ilişkisiydi mesaj atmazsa ne yapmalıyım ?
(yorum kasmak için gelenler olursa kısa birşey yazıp geçecekler uzak dursun tepkim sert olur.)a
Yazmaz kardeşim bir kere bırakıp gittiyse yazmaz ne için gittiğide önemli orasını sormicam sen genede umutlanma derim

Grafiker
Onaylı Üye
Ödüller
9
Sosyal
9 HİZMET YILI
Bu sözümü unutma: araya soğukluk veya ayrılık girerse ilişkin bir daha asla eskisi gibi olmaz.

ben 18 yaşımda evlendim... siz buna ne diyorsunuz peki?? :)))9
Biraz erken olmuş sanki ya neden böyle bir şey yaptın?

Süper Üye
6 HİZMET YILI
onsuz da olmuyor ama hacı oluyor falan deme olmuyor bence bukadar agresif düşünmesek ne bileyim ben şahsen daha pozitif düşünüyorum herşeyi onarabiliriz düzeltebilriiz açısından
birader bi kere bitmiş olan ilişkiye yeniden başlayınca olmuyor devam edemiyor yani o yüzden direk engelliyorum kafam rahat oluyor :D

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Kankacım aşk dediğin şey bir takıntıdan ibarettir. Bu takıntıyı ne kadar beslersen o kadar büyük bir canavara dönüşür. O yüzden sana tavsiyem dalgana bakman, eğer dalgana bakarsan bahsettiğin kız onu düşünmediğini ona takılı kalmadığını farkettiğinde seni arzulayacak. Sonrası sana kalmış...

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Lisedeyken 2 senelik bir sevgilim vardı son sene ayrılmıştık. Ben sevgili olmaya başladığımız ayrıldığımız doğum günleri vs her gün yazdım ona 2 yıl boyunca belki bir umut olur diye. Ama hiç bir fayda etmedi şımartmaktan. Tahminimce bir umut bekliyorsun fakat biten bir şey asla eskisi gibi olmuyor

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
kral mesaj atması umuduna kapılma bazen karşı tarafın karakteri utangaç olabilir ve buna cesaret edemeyebilir. bence adımı o atmazsa sen at ne kaybedersin zaten cok cok reddedilirsin zaten biten bir şey var

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Kesinlikle ama kesinlikle sana mesaj atacak. atmazsa gel beni bul kardeş ben bir aşk doktoruyum imza : Joseph FATE

Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
eskiye mazi derler bro salla. mesaj atarsa da gönlünce davran "peaky blinders" cılık oynama derim. dayanamazsan kendin yaz ama hemen girme olaya özledim falan önce düz muhabbet et

ⓚⓛⓐⓥⓨⓔⓒⓘ
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
giderine bırak anı yaşa yaa...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...