roger that captain thxBas yerlerine vuruş hissi veriyormuş gibi efekt koyabilirsin dostum
güzel edit
Cap cut la değil de biraz daha mobil vn tarzı kolay programlar la daha iyi oluyorroger that captain thx
Cap cut la değil de biraz daha mobil vn tarzı kolay programlar la daha iyi oluyor
render 2k 60 fps video 30 fps 480p olunca böyle oldu. doja nın animasyonlu 60 fps videosunu bulabilirsem animatörlerden after effects de bass shake li yaparım teşekkürleren sevdiğim şarkıya neler olmuş, bence daha iyi yapabilirsin bi anda bass vurması arkadaki çalan şeyle twon redle çok uyuşmamış sadece ordaki bass onu bir araya getirmiş sonrasında bozuluyor zaten bence daha iyi yapabilirsin.
doja cat ın 60 fps kullanılabilir videosunu bulamadım araştırıyorum. teşekkürler.eline saglık fakat fps dusuk oldugu ıcın yogun kullanılan efektler videoyu ne kadar kalıtelı kaydetsende donma takılma ve bozulma gibi etkıler yapabılıyor fps yuksek vıdeolar kullanmanı onerırım bunun yanında maskelemeyı daha iyi yapabılırdın bu konuda dıkkat edersen daha ıyı bır sonuc cıkartırsın ortaya
60 fps olsa bile render da cap cut zorlar ve bazi yerlerde tam render almaz fps 60 fps 1080 degil de 720p olmasi gerekli birazdoja cat ın 60 fps kullanılabilir videosunu bulamadım araştırıyorum. teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?