adresi ve adresteki discord sunucusu dolandırıcı arkadaşlar
paypal ile 60$ lık ödeme yaptım ne kod aldım ne de yazdığım mesajlara geri dönüş. zaten discord daki genel chati de aylar önce kapatmışlar
daha sonra sunucudaki bir kaç kişiye sorduğumda bunların dolandırıcı olduğunu öğrendim yani bir zamanlar bgx olsa da artık yok veya bunlar dolandırıcı kopyalar bilemiyorum artık.
adresi ve adresteki discord sunucusu dolandırıcı arkadaşlar
paypal ile 60$ lık ödeme yaptım ne kod aldım ne de yazdığım mesajlara geri dönüş. zaten discord daki genel chati de aylar önce kapatmışlar
daha sonra sunucudaki bir kaç kişiye sorduğumda bunların dolandırıcı olduğunu öğrendim yani bir zamanlar bgx olsa da artık yok veya bunlar dolandırıcı kopyalar bilemiyorum artık.
Sizin gibi birçok arkadaş bu şekilde dolandırılıyor. Yine sizin gibi bir kullanıcı, bu forumdan lifetime satın almak istiyordu; bu site üzerinden ona engel olmuştum. Keşke almadan önce “Bu site güvenilir mi?” tarzında bir konu açıp sorsaydınız. Güncel olarak bgx'in kendi sitesi "bgx.gg"dir. Ayrıca bgx'in lifetime satışı yoktur. Keza windows üzerinden satışları da yok, sadece macOS'tan satışları mevcut. Bundan sonra bunları göz önünde bulundurun. Tekrardan geçmiş olsun.
dc üzerinden yapmadım dostum siteden paypal ile satın aldım daha sonra herhangi bir mail almayınca discord sunucularına girip bilgi almaya çalıştım. sitenin tasarımı ile discord sunucusundaki üye sayısı ile gerçek olanın o olduğunu düşünmüştüm.