Dolandırıldım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
3
8 HİZMET YILI
Evet arkadaşlar dolandırıldım şahısın discord ve gamesatış hesabı elimde destek e yazdım ama bakmadılar yardımcı olabilcek birisi varsa ve kural ihlali olmaycak ise discord ismi ve id sini verebilirim

Blizzard hesabımı çaldı ve bilgileri değiştirirken ne bi kod istemiş ne bir mail geldi

Ticket yolladım bakalım ne olacak kişi tam olarak bilinmediği için suç duyurusundada bulunamıyorum

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
bu sanaldan yaptıysa kanıtların varsa söke söke alırsın

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Bildiğim kadarıyla belirttiğin sitede alışveriş yapmak için siteye kişisel bilgilerini vermen zorunlu. Şahısın telefon numarasını desteğe bağlanarak kolayca alabilirsin tabi eğer kanıtın varsa. Tabi bu süreçte çalınan hesabını geri almak için hesabın firmasıyla iletişim kurman da fayda sağlayacaktır diye düşünmekteyim.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Internette genelde çok aranan şeyleri ucuza ve hiç bir uğraş yaptırmadan satan kişiler genelde dolandırıcıdır (örn sigara , oyun hileleri) . Eğer senin satın aldığın şey bunların dışında birşeyse online bir satın alım yapacağında ondan daha önce almış memnun kalmış kişileri bul. Internettende araştırabilirsin şikayet varmı diye. Seni dolandıran kişiyi şikayet paylaşılan websitesilerine yazki başka kişileri dolandırmasını engelle. iyi forumlar

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Kanıtın varsa.Rahat alırsın,ve siber suçlara danışmanı tavsiye ederim.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Evet arkadaşlar dolandırıldım şahısın discord ve gamesatış hesabı elimde destek e yazdım ama bakmadılar yardımcı olabilcek birisi varsa ve kural ihlali olmaycak ise discord ismi ve id sini verebilirim
Post automatically merged:

Blizzard hesabımı çaldı ve bilgileri değiştirirken ne bi kod istemiş ne bir mail geldi
Post automatically merged:

Ticket yolladım bakalım ne olacak kişi tam olarak bilinmediği için suç duyurusundada bulunamıyorum

polise bildir

Üye
9 HİZMET YILI
Yani gamesatış filan bildğim aracı kullanıyodu nasıl oldu tam anlamadım ama canlı sohbete kanıtları atarak telefon numarısın filan alabilirsin dolandırıcının

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Siber suçlara başvur korkma senden herhangi bir para istemiyorlar mağdur olduğunu belirt yakalarlar

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Kardeşim gerçekten tuhafsınız, bilinmeyen bir kişiden niye bir şey satın alırsınız? Game satışın desteğine ulaşıp dolandırıldığınızı belirtin. Savcılığa gidip şikayette de bulunabilirsiniz. Eğer oradan bir şey çıkmazsa üstüne soğuk bir bardak su içip bir daha bilmediğiniz insanlardan herhangi bir şey satın almayın #Kilit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...