2 yıla kadar dayanırsa ne alaHükümetin uyguladığı dolar üzerinden tl mevduatı uzerıden biraz düştü ama bu sistem ileride can yakar bu sistem için x2 para basımı yapıyorlar tamamen geçici seçim odaklı yapılmış proje
x şeyin arzı fazla olursa fiyat düşük olıur x şeyin arzı az talep fazla olursa yükselir... 2yıl sonra 20leri görürseniz şaşırmayın
Evet o yüzden herkes stok yaptı adamda enayi değil şimdi nasıl gitsin 40-50 bine aldığı 93 model şahini 15-20 ye nasıl satsın kiDüşeceğini hiç sanmıyorum. Düşmesi de piyasayı hemen düştüğü gibi düzeltmeyecektir, insanlar yüksek fiyatlardan malzemelerini aldılar.
Aynen öyle bende tam olarak araba piyasasını düşünerek yazdım. Ben neden kendi arabami satayım 100k altına? Kimse bunu yapmaz.Evet o yüzden herkes stok yaptı adamda enayi değil şimdi nasıl gitsin 40-50 bine aldığı 93 model şahini 15-20 ye nasıl satsın ki
eğer halk dolara yatırım yaparsa yükselir , ve türkiye para bastıkça dolar nadirleşiyor merkez bankasında bu da onu değerlendiriyor yani yükseltiyorDüşerse neden düşer ?
Düşmezse neden düşmez ?
Gaming Notebook Alacağım da dolar sizce düşer mi, düşmez mi ?
kısa süreli suni bir düşüş olur diyorsun yanidüşer ama çok kısa süreli olur yani hemen geri çıkar
o gif ne ula harbi gecenin yarısı olsa korkardımdüşmezzzzz
2 sene once ilk kayıt oldugumda öylesine koymustum suan cok ergence geliyoro gif ne ula harbi gecenin yarısı olsa korkardım
wow men siyaset yapmabu gidişle zor erdoğan saolsun
maç berabere kalır veya biri kazanır*belli olmaz düşer de düşmeyebilir de, artabilir de
Seçimlerden sonra düşer mi acaba ?2023 seçimlerine kadar aksi bir durum olmazsa mevcut mali politikalar ile 10-15 aralığında dolar tutulur diye düşünüyorum. Ne yazık ki ülkemizin parasının değer kaybına yönelik hiçbir temeli sağlam tahminler yapılamıyor. Hayırlısı olsun diyerek noktayı koyuyorum.
Biraz daha bu konuda derine girersek, ekonomiden siyasete geçmiş olacağız o yüzden forumu tehlikeye atmamak adına buna cevap veremem.Seçimlerden sonra düşer mi acaba ?
aynen düşer ama uzun sürmez diye düşünüyorumkısa süreli suni bir düşüş olur diyorsun yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?