Süper Üye
millet tırsıyor evlenmeye şuan zaten bende dahilEVLENEMEDİK BEYAZ EŞYADA UCTU ALTINDA
millet tırsıyor evlenmeye şuan zaten bende dahilEVLENEMEDİK BEYAZ EŞYADA UCTU ALTINDA
hiç sorma reis yeminle evlen evlen diyolarda neyle evlencez onu hiç demiyolarmillet tırsıyor evlenmeye şuan zaten bende dahil
şuan bir düğünün kınanın masrafı sadece en kötü 200 - 250hiç sorma reis yeminle evlen evlen diyolarda neyle evlencez onu hiç demiyolar
hangi telefonu aldınAn itibariyle 13.7 valla baba zamanındabilgisayar alalım dedik artık onuda alamıyoruz bir hata yapıp telefon aldık zaten onu zor ödüyoruz daha bu devirde bişey alınmaz
oppo reno 5 litehangi telefonu aldın
güzel telefon bende iphone 11 alıcaktım 3000 zam geldioppo reno 5 lite
İphone benim bi tarafım yemez baba ödemeye alırsam öle marka telefonlarda son model almak isterim yok kalkamam çiğerleri satsam gene alamam zamdan ekonomiden vurduk tütüne onlarında değeri kalmadı artık ciğerleringüzel telefon bende iphone 11 alıcaktım 3000 zam geldi
haklısın dostum herkes öyle benimde bi taraflarım şuan yemiyor alamıyorumİphone benim bi tarafım yemez baba ödemeye alırsam öle marka telefonlarda son model almak isterim yok kalkamam çiğerleri satsam gene alamam zamdan ekonomiden vurduk tütüne onlarında değeri kalmadı artık ciğerlerin
kral olaki alırsan şimdiden hayırlı olsun alırsanda bir konusunu döndür burdada hayırl olsuna gelirizhaklısın dostum herkes öyle benimde bi taraflarım şuan yemiyor alamıyorum
eyvallah kardeşim şuanki kazancımla almam hayal benimde malesef inşallah sende istediklerini alırsınkral olaki alırsan şimdiden hayırlı olsun alırsanda bir konusunu döndür burdada hayırl olsuna geliriz![]()
Hayırlısı be kraleyvallah kardeşim şuanki kazancımla almam hayal benimde malesef inşallah sende istediklerini alırsın
aynen hayırlısı olsun alım gücü geri gelsin herkes herşeyi alabilsinHayırlısı be kral