Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Reis baktın hiç site falan bulamadın Facebook'ta bul bir tane sayfa at paylaşımı onlar sana döner, dikkatli ol ama dolandırma falan dönebilir aklında bulunsun.
Oyun hesabı satmak legal değil diye biliyorum brom. Ama birkaç yabancı site var bu işi yapabileceğin, geriye kalan tek sıkıntı parayı çekme yöntemi oluyor. Günümüzde bunu cripto aracılığı ile halledebilirsin diye düşünüyorum.
Kardeşim Facebook da yabanci gruplarda alim satim yapıyorlar ama Türkiye kur farki cok o fiyata veremezsin ama yurt disi satinca paypal üzerinden olucagi icin 15 gün beklersin ödeme icin
ilk önce döviz hesabı açman lazım ondan sonra yurt dışında en çok kullanılan hesap satış sitelerini bul veya genshin için en çok kullanılan hesap satış sitelerini bul
playerup diye bir site mevcut mobil oyun sattım 6 defa dolar la 500 dolardan fazla satışım var ama cok uzun işi 3 şahis la aracı oluyor para cok geç yatiyor 1 ayda para transfer yapiyolar farklı sitelerde mevcut ama üyelik parası 5 dolar isteyen çeşit ama en büyük sorun ilk satışı yapmak ondan sonra yavaş yavaş satışların açılıyor. kimi site 10-15 günde yatırırken 4 ayda para aldığımı bilirim.
Post automatically merged:
birde şunu belirtim trustpilot diye bir site var yabancı sitelerde satış yaptığında para geç yatarsa şikayet bulun jet hızıyla yazmayan adam sana yazıyor ve o yorumu düzeltene kadar para askıya aliyolar kimisi ve tehdir eder gibi konuşuyor kimide direk yolluyor bizim şikayet varın gelişmiş versiyonu gibi bütün yabancı siteler çok korkuyor