20 olsa bile sıkıntı yok.olsun be ben doların 2 olduğu zamanlarıda gördüm gam yemem
Hayır, öyle değil. kendi bilgisayar parçalarımızı kendi arabamızı vb. yapıyor olsaydık.Dolar = Coğrafya Kaderi Bu benim kişisel kavramım artık.
Çalıştıkça batıyoruz deseneBizim Türkiye ye özgü Galiba Yasaklar Kalkıyor dolar Artıyo Yasaklar Çogalıyo Altından Tut Herşeye Kadar Düşüş oluyor
Aslında dayılarımızın dediği kısmen doğru evet tl değer kaybediyor ama bu dış güçlerin elinde bilin istedim.Dolar yükselmiyor TL değer kaybediyor dediğiniz gibi halkımız ne zaman bunu anlayacak? Kahvehanedeki dayılar doların yükselmesine Amerika'nın oyunu demeyi ne zaman bırakıcak?
Arkadaşlar 2023'te dolar 50 krş sıkıntı yokYapacak bişey yok bunlar İsmet İnönü yüzden başımıza geldi 2023'e kadar sabır.
Hepsini cevapladımDolar mu artıyor yoksa TL mi değer kaybediyor belli değil
Zamlayanlar melek diyemem tabii ki ama onların da bir suçu yok. Enflasyon onları da vurdu çünkü. 2000'li yıllarda insanlar 10 liraya 50 ekmek alabiliyorlardı. O zamanlarda ekmek 20 kuruşken kimse neden 50 kuruş yapmıyoruz demedi. Ne zaman birileri dövize merak sardıysa yurt dışı hayranlığı göğe erdiyse ve bu hayranlığı vaadeden iktidarın buyruklarına boyun eğip inandıktan sonra liderliğine müsaade ettiyse bizi bu günlere sürükleyerek bu derlerden yanmamıza ön ayak oldu. Kusura bakma dostum doluyum..Bizde hala sömürme ve her şeyi zamlama derdindeler o yüzden TL değeri kalmaz tabii ki
Evet haklısın Amerika dahi bize bağlıyken kim takar dövizi doları.yükselse nolur düşse nolur yok ki bizde
Ellerine sağlık dostum çok iyi anlatmışsınDostum, dolar yükseliyor yastık altındaki dolarlarınızı çıkarın denildiğinde durumu yanlış anlayıp sokağa çıkarak maarifetmiş gibi dolar yakan bir beyin takımına gel de izah et mevcut ekonomik durumu. Anlamıyorlar dostum. Bir gün anlayıp Türkiye'yi iyi günlere taşıyor olmak dileğiyle..
Post automatically merged:
Zamlayanlar melek diyemem tabii ki ama onların da bir suçu yok. Enflasyon onları da vurdu çünkü. 2000'li yıllarda insanlar 10 liraya 50 ekmek alabiliyorlardı. O zamanlarda ekmek 20 kuruşken kimse neden 50 kuruş yapmıyoruz demedi. Ne zaman birileri dövize merak sardıysa yurt dışı hayranlığı göğe erdiyse ve bu hayranlığı vaadeden iktidarın buyruklarına boyun eğip inandıktan sonra liderliğine müsaade ettiyse bizi bu günlere sürükleyerek bu derlerden yanmamıza ön ayak oldu. Kusura bakma dostum doluyum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?