Donald Trump Yönetimiyle 2025’te Kripto Para Piyasasında Patlama Beklenen 10 Kripto Para!

İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
18
Sosyal
10 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

20 Ocak 2025’te Donald Trump ’ın başkanlık görevine yeniden başlaması, dünya ekonomisi üzerinde büyük bir etki yaratacak!

Hem kripto para hem de blockchain teknolojisi bu değişimden doğrudan etkilenecek. Peki, bu tarihten itibaren hangi kripto paralar hızla değer kazanacak? Hangi projeler büyük bir sıçrama yapacak?

Trump’ın başkanlık döneminde dijital para birimlerinin daha fazla benimsenmesi ve regülasyonlarla birlikte piyasada yeni bir dönem başlayacak. Kurumsal yatırımların artması, finansal sistemlerin dijitalleşmesi ve global ekonomik belirsizlikler, kripto paraların daha da değer kazanmasına neden olabilir.

Siz de bu dönemde erken yatırım fırsatlarını kaçırmak istemiyorsanız, 20 Ocak 2025’teki kripto para fiyatları hakkında yaptığım tahminlere göz atın!

Twitter ( X )
hesabımdaki paylaşımının bir kısmını yanı özet gibi kısmını buraya yazdım hepsini okumak isteyenler altta olan paylaşıma gidebilir.
I shared my English article on my Twitter (X) account, you can check it there.

TÜRKÇE :

ENGLİSH:

Bu fırsatı kaçırmayın !

PAYLAŞIMLAR KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
PAYLAŞIMLARIM KESİNLİKLE BİLGİLENDİRME VE TAHMİNE DAYALIDIR.

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
emeğinize sağlık. peki genel piyasa sizce nasıl olur? kripto dışında ben amerikada oluşan az da olsa enflasyonun düzeleceğini düşünüyorum fakat çok dengesiz bir dönemdeyiz neye yatırım yapsak elimizde patlıyor

İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
18
Sosyal
10 HİZMET YILI
emeğinize sağlık. peki genel piyasa sizce nasıl olur? kripto dışında ben amerikada oluşan az da olsa enflasyonun düzeleceğini düşünüyorum fakat çok dengesiz bir dönemdeyiz neye yatırım yapsak elimizde patlıyor
Onunla ilgili şuanda benim görüşüm Trump ülke ekonomisine büyük etkiler sağlayacak projeler yapacak. Türkiye ve bir çok ülke ortak çalışmalar yapacak bazı konularda ters düşseler de büyük projelerde beraber çalışma yaparak hem ABD için hem TÜRKİYE için ekonomi olarak büyük paralar dönecek.

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Onunla ilgili şuanda benim görüşüm Trump ülke ekonomisine büyük etkiler sağlayacak projeler yapacak. Türkiye ve bir çok ülke ortak çalışmalar yapacak bazı konularda ters düşseler de büyük projelerde beraber çalışma yaparak hem ABD için hem TÜRKİYE için ekonomi olarak büyük paralar dönecek.
Ne diyorsun arabayı satıp Trump coine mi basalim ? Patlar mı elimizde ? ;d