Çözüldü Donator üyelik hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu gözler neler gördü neler
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Selamlar arkadaşlar, kısa bir konu açmak istedim, konuyu açtığım şu vakitte pek aktif üye yoktu belki bir iki kişi çıkar yanıt verir diye yazıyorum.

Donator rankı var sanırım, parasını verip alacaktım fakat ödeme sistemi çok karışık cidden ödemeyi nasıl yapacağız o konu bile karma karışık, yardımcı olabilecek varsa bağış yapmak isterim foruma.

Donator rankı forumdan kaldırılmış diye bir şey gördüm forumda şuan parasını versek alabiliyormuyuz yoksa alamıyor muyuz onu merak ettim. Soruma cevap veren yardımcı olan üye/mod/yönetici/admin kardeşlerime teşekkür ederim.

Not: Hala donator rankı alabiliyorsak eğer, şu ödeme yolu sisteminin mantığını anlatabilecek varsa forumdan dm atabilirse çok sevinirim.

Ekran görüntüsü_20230108_073641.png

:thugdoge:MH AİLEM :thugdoge:

Çözüm
Donator rankı forum üzerinde mevcut herhangi bir kaldırılma durumu yok. Coinbase üzerinden yaşadığınız hatalarla alakalı da isterseniz DM üzerinden bana sorabilirsiniz beraber araştırabiliriz. Binance üzerine kişisel olarak hakimim fakat Coinbase hakkında sonuca ulaşabileceğimizi düşünüyorum.
security is just an illusion.
Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI
Yaşadığınız hata tamamiyle coinbase kaynaklı. Donator rankı kaldırılmadı, aktif olarak duruyor.

Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Aynı fikirdeyim, keşke alternatif ödeme yöntemleri eklense. Bu şekilde baya karışık.

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
Donator rankı forum üzerinde mevcut herhangi bir kaldırılma durumu yok. Coinbase üzerinden yaşadığınız hatalarla alakalı da isterseniz DM üzerinden bana sorabilirsiniz beraber araştırabiliriz. Binance üzerine kişisel olarak hakimim fakat Coinbase hakkında sonuca ulaşabileceğimizi düşünüyorum.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...