Griffin Premium
Arkadaşlar yaklaşık 4 aydan beri wolftü'de düşünülen bir Veritabanı temizliği var. Temizlik doğrultusunda
• Son 24 ayda oyuna giriş yapmamış,
• Herhangi bir klanın üyesi olmayan,
• Herhangi bir işlem yapmamış,
Hesaplar veritabanından silinecek, bundan öncede 2012 ya da yanlış hatırlamıyor isem 2013 yılındada bir temizlik olmuştu. Ama şöyle olmuştu hesaplar Joygame'den silinmişti ve Oyundan silinmemişti o günden beri sitelerinde bir açık var. yaklaşık 2012'den beri girilmeyen hesapların Joygameye giriş yaptıkları kullanıcı adı ile üye olabiliyorsunuz. Ve o kişinin wolftü hesabı size geliyor, aranızda denk gelenler olmuştur, Yeni hesap açtıktan sonra İsim girme yeri gelmeyip direk 2 çizgi hesap değişik bir hesap birinize gelmiştir.
Bu Eski hesapların kullanıcı adını NyxLauncher'den rahatlıkla öğrenebilirsiniz. Şimdi Joygame'ye üye ol bölümüne geldik kullanıcı adımızı : memoryhackers yaptık kabul etti,( Hesap veritabanından silinmiş ise) Launcher'e giriyoruz, Launcher'de girerken örnek olarak vereyim Kullanıcı adı : memoryhackers şifresi : memoryhackers giriş dedikten sonra şifre yanlış diyorsa oyuna kayıtlı bir hesap bulunuyordur. Ve siz o hesapla joygame'ye üye olur iseniz açtığınız hesabın eski kullanıcısına ait bütün şeyleri açtığınız hesaba geçiyor. Rütbe,Nick,GP vs. Ben bu yöntem ile baya bir ™ li klan, Eski Oyuncu İsimleri, Eskiden beri giriş yapılmamış klan hesapları aldım. Bu açığı Joygame'ye 1000'lerce kez mesaj atmama rağmen tınlamadılar ve bende bugün bunu sizlere aktarmaya karar verdim. ™ li klanları nasıl alıyorsun diye soran olursa Oyunun klan arama yerine gelip 4*16 karakter arası Alt tire koyup klanları arıyorum Örnek olarak : ____™ veya, _____™ aradıktan sonra Klanın üstüne tıklayıp bilgiler bölümüne geliyorum mesela Klan lideri : memoryhackers diyelim aynı şekilde joygame'den üyelik açıyoruz burada tamamen şans bazıları oyun içi ismi ile kullanıcı adlarını aynı koyuyorlar.
Arkadaşlar eski hesapların çoğu şuan tespit ediliyor, Bu yöntem ile aldığınız hesaplarda ( Dormant User Delete) hatası alabilirsiniz, veya almazsınız. Ama İleride çok büyük bir veritabanı temizliği olacak bunuda belirtmiş olayım.