Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dostlar ACil lenovo ideapad y 700 için soğutma programı
Dostlar iyi günler . Oyunları düşük ayarlarda oynamasam bile diz üstüm çok ısınıyor . soğutmak için kullanabileceğim en iyi program nedir. ilginiz için şimdiden teşekkürler
Garantisi devam ediyor mu? Servise verip işlemci altına termal macun takviseyi yaptırabilirsin. Oyunu oynarken laptop soğutan program diye bir şey olduğunu sanmıyorum, ancak tüm programları sonlandırıp kayıt defterini, gereksiz dosyaları silen ve laptopın stabil çalışmasını sağlayan programlar var ve sen oyun açtığında tekrar ısınacak. Her hangi bir soğutucu donanım aygıtına sahip misin? Yatakta vs kullanmak yerine masada kullanmalısın. Laptopın hava aldığından emin olmalısın.
garantisi bitti . masada kullanıyorum. dediğiniz gibi arka planda bir şey bırakmadan çalıştırıyorum . demek istediğim fan hıznı arttıp cpu, gpu sogutmasını sağlayacak program varmı