dostlarım hwıd spoofer lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
büssürü spoofer denedim hiçbiri olmadı ip ban nası kaldırıcam nolursunuz yardım edin ya:(

Onaylı Üye
Ödüller
5
10 HİZMET YILI
parayla olanlar %90 çalışıyor internetten biraz araşıtırp alabilirsin ücretsiz bulamadım ben hiç banada lazımdı

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
İşe yarayan Spooferlar var evet ama şahsen ben Valorantta işe yarayacağını düşünmüyorum ancak denemekten zarar gelmez umarım işe yarar dostum.

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
youtube da var istersen lınkıni atarım, denemekten zarar gelmez umarım işe yarar dostum.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
bi tane spoofer denedim ama işe yaramadı yarasaydı verirdim

Mustafa Kemal Atatürk
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
şuanlık çalışan spoof veya başka bir program bulunmamakta bekleyecegiz gelmesini

2030da ismimi yeniden değişeceğim inşAllah
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Hangi oyun ?

Üye
8 HİZMET YILI
riot games in bunun önlemini aldığını düşünüyorum iyi forumlar

Tutti mi chiedono perché ho imparato questa lingua
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Üye
5 HİZMET YILI
Yaklaşık 2 haftadır forumlara bakıyorum valorantla ılgılı ınsanlar ne konusuyor ne yazılımlar cıkarmıs neyden muzdarıpler dıye cunku bende bu ısın okulunu okuyup bazı kurslara katıldım bellı sevılere geldım dıyebılırım nacızane.Fakat gordumkı hanı bır laf var baskasının seyıyle gerdege gırme dıye kesınlıkle bızım turkler ıcın soylenmıs bır laf. Arkadaslar fızıksel bır cıhaza tanımlanmıs bır serı numarasını dıyeyım daha ıyı anlayın bır yazılım vasıtasıyla degıstırmenız cok ama cok zor. Donanım banından bahsedıyorum bu arada. Soylekı rıot vanguard oyle bır yazılmıskı bılgısayarın inine iniyor tabana dıger oyunların antı cheatlerı gıbı degıl. Donanım banını kaldırmak bır yazılım vasıtasıyla kaldırmanız cok ama cok zor bu oyun ıcın onu soyleyebılırım.Gelelım hıle konusuna. Suan program verı topluyor ve işliyor yeni oldugu için autohotkey programı suan ıcın bı tık zaafı sanmayın kı ordan acılan hıleler banlanmıyor banlanmayacak sadece zamanı var ayrıştırılması için onun için bu oyunu oynamak istiyorsanız benim size tavsiyem macro dahi kullanmamanız ilerde ne olacak bılemessınız hıle olarak algılayıp oto hwıd ban yeme ıhtımalınız yuksek. Eger oyunu sevıyor ve oynamak ıstıyorsanız bu tur seylere basvurmayın bırının BAN RISKI YOK yazısına aldanmayın onu yazan zaten bır bılgı sahıbı degıldır o ınsanın agzıyla iş yapmayın. Siz nasılki google gelıp valorant hile indir hack indir yazıp buluyorsunuz antı cheat ekıbıde bu verılerı bulup ıncelıyor haberınız olsun. Ben sadece bır uyarıda bulunmak ıstedım yoksa gelıp buraya kayıt olup bunları yazmak hıc tarzım degıl.Bilmeyen ve dıger oyunlarla karıstıran cok arkadasımız var muzdarıp olmasın ıstedım cunku normal bır sekılde banlanmıyorsunuz o cıhazda bır daha oyunu oynayamıyorsunuz malum parca fıyatlarıda ulkemızde bellı sevıyelerde.Herkese mutlu gunler dılıyorum.Bu arada hwıd banlar kesınlıkle acılmayacak ufak caplı banlanmalar ban rıskıne gore acılıyor haberınız olsun...

Üye
6 HİZMET YILI
İşe yarayan Spooferlar var evet ama şahsen ben Valorantta işe yarayacağını düşünmüyorum

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
YARDIMINIZ için teşekkürler arkadaşlar spoofer buldum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...