19 Şub 2019 #1 Reisco123 R Üye Katılım 27 Nis 2016 Mesajlar 24 Tepki puanı 1 Ödüller 8 10 HİZMET YILI Selamun Aleyküm arkadaşlar Visual Basic de bir program yaptım. Amacı pc ye bağlı olan usb deki tüm dosyaları dier usb ye kopyalamak ancak My.Computer.FileSystem.CopyDirectory("J:\", "I:\Kopyalar") bu kodu buton'un komut satırına yazıyorum ama hata veriyor J Sürücüsünde dosya bulunamadı diye J deki tüm dosyaları seçip kopyalabilicek bir kod yazarmısınız rica etsem.
Selamun Aleyküm arkadaşlar Visual Basic de bir program yaptım. Amacı pc ye bağlı olan usb deki tüm dosyaları dier usb ye kopyalamak ancak My.Computer.FileSystem.CopyDirectory("J:\", "I:\Kopyalar") bu kodu buton'un komut satırına yazıyorum ama hata veriyor J Sürücüsünde dosya bulunamadı diye J deki tüm dosyaları seçip kopyalabilicek bir kod yazarmısınız rica etsem.
20 Şub 2019 Yasaklandı #2 ndngailesi N ☞ MaMo434376 Seçkin Üye Katılım 29 Ara 2016 Mesajlar 414 Tepki puanı 65 Yaş 7 9 HİZMET YILI My.Computer.FileSystem.CopyDirectory("C:\kaynak_klasor", "D:\yeni_klasor") kod bu doğru ama vb.neti yönetici olarak açacan. Oda olmazsa usb arası klasör kopyalama olmıyor
My.Computer.FileSystem.CopyDirectory("C:\kaynak_klasor", "D:\yeni_klasor") kod bu doğru ama vb.neti yönetici olarak açacan. Oda olmazsa usb arası klasör kopyalama olmıyor