Dosya paylaşabileceğim özel sunucu nasıl kodlayabilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar dosya paylaşabileceğim bir sunucu yapmak istiyorum ama tcp sunucularını kullanmayı fazla bilmiyorum yardım edermisiniz

Uzman Üye
8 HİZMET YILI
bence uğraştırır kodlama bilgin yoksa hiç girme bu işe

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
hocam bilgim var. vb.net kitabım var 69,99'a aldım tüm şeyler yazıyor hangi şeyin ne işlem yaptığını gösteriyor atlamadan okuyorum ve kodlamayı deniyorum ve ingilizce dersine karşı meraklıyım ingilizcem liseye göre daha iyi. pes etmiyorum kolay kolay discord da bi arkadaşa sordum dosya paylaşman çok zor hatta imkansız anca chat yaparsın dedi. bir ara chat ve sunucu yapmıştım diğer bilgisayara atıp denedim başarılı olmuştu ve inşallah devamıda gelir

Uzman Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Tek bir kitap alıp bunları yapabilceğini düşünmen biraz saçma ve imkansıza yakın daha kolay şeylerden başlamalısın

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Konudan birşey anlamadım ama program açılınca menude senin ekledigin dosyalar ciksin indir butonumu olsun hepsinde ayri ayri?

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
yok nasıl chate yazı yazınca upload ediyorsa uygulamaya upload ettiğim dosya başka bilgisayarlardada gözüksün istiyorum
Post automatically merged:

Tek bir kitap alıp bunları yapabilceğini düşünmen biraz saçma ve imkansıza yakın daha kolay şeylerden başlamalısın
kolay şeyleri öğreniyorum ve yavaştan zorlara başlıyorum. her gün ve merak ederek yapıyorum bu işi

ConfuserEX King
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Öncelikle seni tebrik ediyorum. Biraz düşün hangi kodlara neye ihtiyacın biraz kafa yor örnek: filezilla gibi bir dosya silme ekleme ve auto sunucya bağlama gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...