Çözüldü Dosyalar silinmeden format nasıl atılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Format atacağım da bu işlemi dosyalar silinmeden nasıl yapabilirim?

Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
kanka bilgisayar dosyalarının kurulu olduğu dosyadakileri diğer disk ine al D gibi sonra sadece c yi formatla

Ben Değilsin Benim Gibisin
Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
C:\ ( Yani Windows c de ise ) Format attığında kurulu oyunlar ( Program Files ) gideceğinden oyunlar gider.Fakat oyunların setuplarını D:\ ye kopyalarsan,save dosyaları varsa onları da belgelerimden D:\ ye kopyalarsan tekrar oyunların kurup kaldığın yerden oynayabilirsin.

Ben Değilsin Benim Gibisin
Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
C:\ ( Yani Windows c de ise ) Format attığında kurulu oyunlar ( Program Files ) gideceğinden oyunlar gider.Fakat oyunların setuplarını D:\ ye kopyalarsan,save dosyaları varsa onları da belgelerimden D:\ ye kopyalarsan tekrar oyunların kurup kaldığın yerden oynayabilirsin.
kısacası tek diski formatlayabilirsin windowsun kendi format sistemiyle sıfırlamak istemediğin dosyaları öbür diske atarsın

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Sou um brasileiro muito louco
Süper Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Format atacağınız zaman 3 seçeneğiniz var, özel olanı seçiyorsunuz ve silmek istediklerinizi siliyorsunuz.

20
Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Biçimlendirme yapmadan sadece yeni kuracağınız windowsun hangi dosyaya kurulacağını tıklayarak seçin ve ileri diyin. Biçimlendirme kesinlikle yapmayın. Fakat temiz kurulum iyidir. Yine de mecburi bir durumda biçimlendirme yapmayın ve sadece kurun.

Banlı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
herhangi bir yere yedeğini alıp öyle formatlayabilirsin mesela d diskine koyabilirsin yada bir flash belleğe olabilir

Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
İlk olarak ikincil bir diskin varsa önemli dosyalarını oraya taşı.
Tek disk ise harici hdd bağlayıp oraya yedekle.
Oda yoksa cloud uygulamalara yedekleyebilirsin. Sonsuza kadar bulutta kalır. İstediğin her an verilerine erişebilirsin.

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Flash veya D:/ ye yedeklemek en basit çözüm. Onun haricinde ise bulut programlarına, örneğin Asus un kendi ücretsiz depolama yeri var, yükleyebilirsin.

Süper Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Ben kendi yöntemimi söyliyim sana. 1TB M2 SSD var bende tüm oyunlarım onun içinde ve D diski olarak kullanıyorum birde 256GB M2 SSD var oda C, onda sadece Windows yüklüyorum veya denemelik proramlar vs. bir sorun olduğu zaman direk C diskine formatı atıyorum ve sorunum kalmıyor. Windows modlama ve optimizasyon işi ile uğraştığım için sürekli format atan biriyim.

Ne kadar yaşadığımız değil nasıl yaşadığmız önemli
Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
(c) üzerinden format atıcak isen d ye alabilirsin. dosyalarını (d) üzerinden format işlemi yapıcak san c diskine atmalısın dosyalarını işlem sırasında hangi diske dosyalarını atıysan onu pc den çıkartıp işlem bitikten sonra takmanı tavsiye ederim. en azından ben öyle yapıyorum

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Win programları c diskinde olduğu icin c diskindeki bütün save dosyalarını başka bir diske kaydet format atma aşamasına geldiğinde sadece c diskine format çek
Ama sana tavsiyem bazı program ve oyunlarda sikinti çıkaracağı için tertemiz bir format çek derim
Benim pc 2 disk olduğu için ben 1 diske oyunlarımı, resimlerimi ,müziklerimi kaydedip pc den söküp c diskine format atıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...