31 Ocak 2022 #1 asdfghjkp A Uzman Üye Katılım 17 Tem 2020 Mesajlar 295 Tepki puanı 19 Ödüller 4 Yaş 24 5 HİZMET YILI Format atacağım da bu işlemi dosyalar silinmeden nasıl yapabilirim?
Çözüm SelimYavuzTV 31 Ocak 2022 Hocam google drive yada herhangi bir belleğe istediğin dosyaları kaydedip yapmayı tercih ediyorum ben
Hocam google drive yada herhangi bir belleğe istediğin dosyaları kaydedip yapmayı tercih ediyorum ben
24 Şub 2022 Yasaklandı #21 mrtprtkl M Banlı Üye Katılım 26 Şub 2018 Mesajlar 1,608 Çözümler 26 Tepki puanı 170 Ödüller 5 Yaş 31 8 HİZMET YILI Bilgisayarda 2 adet disk varsa dosyalarını windowsun kurulu olmadığı diske aktarıp sonrasında windows kurulu diske format atabilirsin . Aynı zamanda tek diskin varsa googledan disk bölmeyi araştırıp dosyalarına yeni bir disk ayırabilirisn . Oyla 0 Olumsuz oyla
Bilgisayarda 2 adet disk varsa dosyalarını windowsun kurulu olmadığı diske aktarıp sonrasında windows kurulu diske format atabilirsin . Aynı zamanda tek diskin varsa googledan disk bölmeyi araştırıp dosyalarına yeni bir disk ayırabilirisn .