Dövme Gözükmeme sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
evet abiler dövme gözükmüyor envanterde onu bi düzeltirseniz sevinirim açıkçası şimdiden teşekkürler :) :)

White is destined to be dirty Black is to blame
Seçkin Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Cvp: RE: Dövme Gözükmeme sorunu

#Regi' Alıntı:
Evet Ama Hile Kullanmaya Devam Etme Hapis Yersin wolftü Diyo

Ben bişi olmaz saçmalama demekten sıkıldım sen  korkmatkan sıkılmadın kardeşim yok yok yok bişi yok olmuyor inanma ula 7 yaşımdanberi online oyunlarda fln filan hile kullanıyorum bişi olmadı sizi yiyolar korkutuyolar daha hileleri duzgun engelleyemıyolar bide kişiyi tespit edip Dava açıp hapisemi gönderecekler işleri paraları bol wolftü oyuncularınn %80 i hile kullanırken o %80 i dava mı acacaklar yooohhhh ............. yani korkma :D

Seçkin Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Yaw Akşama 6.7.1 Sürümü Gelecek Onda Slotlu İnventory Olacak Real Olmicak Eski Hilelerdeki Env Hack Gibi Olcak Tm Daha Bişey Yazmayın Bukadar Real İstiyosan Katlancaksın Okadar

White is destined to be dirty Black is to blame
Seçkin Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Cvp: RE: Dövme Gözükmeme sorunu

#Regi' Alıntı:
Yaw Akşama 6.7.1 Sürümü Gelecek Onda Slotlu İnventory Olacak Real Olmicak Eski Hilelerdeki Env Hack Gibi Olcak Tm Daha Bişey Yazmayın Bukadar Real İstiyosan Katlancaksın Okadar

Attıgım yorumları okusalar zaten görecekler ama işte bunlar sadece hile kullanmak için foruma kaydolan kişiler gelende  PC bilgileride kısıtlıdır genelde :D

Hiç Yorum ve konu araşştırmıyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...