OYUN DONMASDI VARMI SENDE DEYEY şuan fatih oldum![]()
tek sende sorun yok cok kısıde war ama gunceleme beklıyor artık ınsanlarherkezınkı oluyor benımkı neden olmuyor.aynen 70 de kalıyor. sorun ne ola bılır. bır yardımcı ltfen
keske biraz daha açıklayıcı olsan mesela sen yaptıysan adım adım yazabılırsınbeyler yukleme yparken bu onemlı.yukleyecenız bır yenı dosya acın .onun ıcınbe kursun yoksa yuzde 70de 40 kalır yuklemez dosyanızı kendınız yaratın yenı dosya.ozaman oluyor.sonrası cok basıt.
open app market then download game not need apk files ok watch video part 2 okgameloop 1.3.0 apk dosyaları elimde yok bulamıyorum yardımcı olurmusunuz nerden bulabilirim 7.1 de yok sildim
go 1 page all link in descriptionMost people were looking for the 4.4 version download link.
contact me on discord for help conversation i will help you add me ok AtharHussain#7851Hello, I was able to enter the game only once in the 4.4 version, I wondered if it could be from keymapping, it would not be relevant, but I tried the keymapping and I can not enter the game. I can solve it, I cleared your data or something. Can you help me?