dpc watchdog violation hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Software Engineer
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Dün gece bilgisayarın klavyesinin sol üst kısmına gazoz döküldü anında ters çevirip kurulma işlemlerini yaptım fakat klavyenin bir kısmı yoktu ama bilgisayar açılıyordu bu sabah klavyeyi temizlemeye çalıştım bir kaç kez bilgisayarı kapattım en sonunda açmaya çalıştığımda bu hatayı vermeye başladı. İşlemci kısmı var sol üstte oraya gitmiş olabilir mi ya da neyden kaynaklanıyor. Windowsu yükleyemiyor bilgisayar Lenovo yazısında kalıyor. Gereksiz yorum report

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
bende sağ alta kola dökülmüştü aynı seninki gibi açılıyor fakat windowsu kuramıyordu bilgisayarcıya götürdüğüm zaman ssd ye kola kaçmıştı bilgisayarı açıp ssd yi yavaş yavaş kuruttuktan sonra hard rest atıp windowsu yeniden kurmuştum ve düzelmişti.belki seninkide bir parçaya sıvı teması olmuştur bilgisayarın arka kapağını açıp tüm parçalara teker teker bakmanı öneririm hatta yapabiliyorsan çıkarabildiğin parçaları çıkarıp bir köşede ayrıyetten kurutabilirsin.aman ha saç kurutma makinesi felan kullanma birak bir köşede kendi kendine kurusun ardından tekrar montaj yapıp dene olmazsa özelden yaz bana kdşm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...