Who you gonna call
Emektar Üye
Drag Racing , Kullandığımız Yarış Arabası İle Pistte Rakibimizle Yarışıp Ondan Önce Bitiş Çizgisine Varmaya Çalıştığımız Bir Yarış Oyunudur.
Drag Racing Oyununda Bulunan Farklı Farklı Görevlerin Yanı Sıra Bir Çok Araba , Aldığımız Arabayı Geliştirmek Gerçekten Tam Bir İşkenceydi.
Ancak Bizim Size Verdiğimiz Hileli Apk İse Çok İyi Özellikler Getirmekte Ve Oyunu Daha Eğlenceli , Kaliteli Yapmakta. Hilemizin Müthiş Özelliklerine Gelin Beraber Göz Atalım.
Sınırsız Para Hileli
Sınırsız RP Hileli
İndirmiş olduğunuz ".apk" Formatındaki Dosyayı Cihazınıza Kurun Ve Oyuna Giriş Yapın.
Android İşletim Sistemlerinde Sorunsuz Bir Şekilde Çalışmaktadır.
Hileyi Sorunsuz Bir Şekilde Kullanabilmek İçin Açıklamayı Baştan Sona Eksiksiz Okuyun!
#Önemli! Dikkat Edilmesi Gerekenler!
#UYARI 1-) Antivirüs Programı Kullanıyorsanız Devre Dışı Bırakın Aksi Taktirde Telefonunuz Hileyi Tehdit Olarak Algılayacaktır.
#UYARI 2-) Başınıza Bir Şey Gelirse Bunun Sorumlusu Hileyi İndirip Kullanandır. BİZ DEĞİLİZ!
#UYARI 3-) Virüs, Rat Trojen , Keylogger vb. Bir Şey Yoktur.
Bazı Sorunlar Olabilir Sorunları Çözmek İçin Şu adımları uygulayın!
1-) Bazı android cihazlarda "Dosya Açılamıyor" hatası alınabilir cihazınızda bulunan dosya yöneticisini kullanarak indirilenler veya download klasörüne girip açın, sorunsuz kurulacaktır.
2-) Bazen "Bilinmeyen bir hata nedeniyle dragr-memoryhackers.org.apk dosyası indirilemedi." hatası alıyorsanız indirme sayfasını (dosya.co) yenileyip tekrar deneyin, 1-2 defa denedikten sonra indirme başlar.
Arkadaşlar hilemizin özellikleri yukarıda gördüğünüz gibidir. Anlatımı ve özelliklerini inceledikten sonra hileyi rahatça çalıştırabilirsiniz. İndirme linki ve virüstotale geçmeden önce şunu belirtmek istiyorum. Kullanacağınız hilede başınıza gelebilecek bütün problem, cezalandırma, hata vb. şeylerin sorumluluğu tamamen hileyi indiren kullanıcıya aittir. Herhangi bir sorumluluğu memoryhackers.org ailesi olarak kabul etmemekteyiz.
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
Hilenin virüstotal'ini inceleyen arkadaşlar, virüstotalde virüs çıkması gayet doğaldır, trainer ve hile programı tarzındaki şeylerin kodlanma aşamasında kullanıldığı kodlardan dolayı, virüstotal ve bazı virüs programları bunu programları virüs olarak algılamaktadır. Forum sitemizde kesinlikle rat paylaşımı yasaktır ve yapılamaz, indireceğiniz dosyalarda Darkcoment (Rat) asla yoktur. Yetkililerimiz forumun temizliğini günlük olarak sağlamakta ve kontrol etmektedir. Şimdiden hileyi kullancak arkadaşlar için iyi eğlenceler diliyorum, iyi forumlar.
Son düzenleme: