Süper Üye
Ne zaman yayınlıycaksınız ve zulu hilesi olcakmı
Görmedim duymadım paylaştıkları şeyi okudum ordada görmedim?Kardeşim aklın varmı heeee varsa şunu aklınıza kazıyın adamlar söylemekten yoruldu zulu hilesi gelmeyecekkk!
Zulu hack gelecek hatta fotoğraf bile gösterildi.Sadece kendi kodladıkları hile değil yani hazır hileyi alıp loadere ekleyeceklerKardeşim aklın varmı heeee varsa şunu aklınıza kazıyın adamlar söylemekten yoruldu zulu hilesi gelmeyecekkk!
Boşver boş konu geçilmez dword team hariç bide megacheat varda sen kafa yorma bence hile olmaz zulayabiri zulu hackmı dedi ? peki batleyeyi nasıl geçmişler biraz açıklaya bilirmisiniz ?
Yanlışın var detaylı çalışma ile geçilir de max 1-2 gün içinde fixlenir..Boşver boş konu geçilmez dword team hariç bide megacheat varda sen kafa yorma bence hile olmaz zulaya
Hayat bu belli olmaz belki çıkar
Yanlışın var detaylı çalışma ile geçilir de max 1-2 gün içinde fixlenir..
Boşver boş konu geçilmez dword team hariç bide megacheat varda sen kafa yorma bence hile olmaz zulaya
Zulu hilesini yayınlamayacağız bi sebebi var lütfen moderatorleri sık boğaz etmeyin yoruldularGörmedim duymadım paylaştıkları şeyi okudum ordada görmedim?
Battleeyeyi kırdıkbiri zulu hackmı dedi ? peki batleyeyi nasıl geçmişler biraz açıklaya bilirmisiniz ?
Pardon kurucu olduğunu bilmiyodum k.b bırakta yöneticiler işiniyapsınZulu hilesini yayınlamayacağız bi sebebi var lütfen moderatorleri sık boğaz etmeyin yoruldular
Battleeyeyi kırdık
ben zaten eskiden moddum bırakın sık boğaz etmeyin diyorum modları zulu hile paylaşımı yasak konuyu yanlış yerlere çekme kardeşim işine bakPardon kurucu olduğunu bilmiyodum k.b bırakta yöneticiler işiniyapsınxD
zaten meganın hilesini koyuyolarmış bunlar ! kötü çok kötü dword team üstüne gölge düşürmeye çalışıyor bunlar ozamanBoşver boş konu geçilmez dword team hariç bide megacheat varda sen kafa yorma bence hile olmaz zulaya
he canım he kırdınız he heZulu hilesini yayınlamayacağız bi sebebi var lütfen moderatorleri sık boğaz etmeyin yoruldular
Battleeyeyi kırdık
Sanmam meganın hack parayla loadere mi koyacaklarmış anlamadım dword team yapmazzaten meganın hilesini koyuyolarmış bunlar ! kötü çok kötü dword team üstüne gölge düşürmeye çalışıyor bunlar ozaman
he canım he kırdınız he he![]()
Büyük bi açığını bulduk diyelim dostum sıkıntı etme sen devam et işinezaten meganın hilesini koyuyolarmış bunlar ! kötü çok kötü dword team üstüne gölge düşürmeye çalışıyor bunlar ozaman
he canım he kırdınız he he![]()
report hack ip ban kaldırma hackıda yap bir zahmetBüyük bi açığını bulduk diyelim dostum sıkıntı etme sen devam et işine![]()
Anti report kullanıyorum zaten kardeşimreport hack ip ban kaldırma hackıda yap bir zahmetçıkınca haber verirsin özelden !
bişe soracam bu antireport her oyunda yapılıyormu yoksa tek zulaya özgü bişemi ?Anti report kullanıyorum zaten kardeşim
wolfteamdada var arrayla bulunuyor.bişe soracam bu antireport her oyunda yapılıyormu yoksa tek zulaya özgü bişemi ?