ben kadının haklı olduğunu düşünüyorum ama kapalı alandada drift yapıp ceza kesilmesini anlayabilmiş değilim.
Karayollarında drift yapan sürücülere
32.233 TL idari para cezası kesilmektedir. (kaynak: habertürk)
karayolu olmadığına göre boş bir arazi ise ve etrafta insan veya bina yoksa sorun olmaz bence.
eğer bina var ise bir başka okuduğum yazıda çevreye verdiğin rahatsızlıktan ötürü ceza yiyebilirsin deniliyor.
polislerin ceza kesme gerekçelerini, hangi kanuna, yasalara göre veya iç hizmet kanununu vesaire bunlar hakkında bilgi edineceğimiz bir yer bulamadım. var mı bilmiyorum ama yoksa olması gerekir bence itiraz edebilmemiz için çünkü haberde net olarak karayollarında olduğu belirtilmiş.
trafiğe kapalı alan boş arazi köy falan bilgi edinebileceğimiz bir yer yok.
boş arazide yapıpta bu denli bir cezayı aşırı saçma buluyorum sanki trafikte makas atmışsın ehliyetin alınmış araba 2 ay gitmiş.
video bile taa 700 metreden çekilmiş en yakım yaşam alanı binalar falan herhangi bir oluşabilecek kazaya tehdide çok çok uzak.
adalet sadece bir (gerisini istediğiniz şekilde doldurun) bu yüzden çoğu zaman doğru işlemiyor.
geçmis olsun abi affetmiyolar cezalarda kuzenimin başına gelmsi gecen yıl itirazdan bişe cıkmadı malesef,
itiraz süreci nasıl işliyor acaba reis