Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben bu tarz uygulamaları pek tavsiye etmem bazen yanlış driverler yükleyim pc ye hata verdiriyor
illede güncellicem dersen kendin orjinal sitelerinden indirip güncelle
hocam driverbooster tarzı programlarla güncellemeni tavsiye etmem eski yada uygun olmayan güncellemeleri yapıp daha fazla sorun yarataabilir. en iyisi aygıt yöneticisine girip oradan tek tek kendin güncellemen en sağlıklı olanı o yada windows updateden yapabilirsin
Açıkcası driver güncelleme yazılımlarını pek önermiyorum. Ekran kartı driverini, İşlemci chipset driverini, bios update'yi yapman yeterli. Geri kalan güncellemeler pek önemli değil ancak onları da windows 10 veyahut 11 kullanıyorsan otomatik olarak kuruyor.
Driver booster ı önermiyorum windows 10 kullanıyorsan aygıt yöneticisinden elle yükle derim (chipsetleri falan) Ekran kartı driverlarını kendi sitesinden tabi, Driver Booster ara sıra driverları bozabliyor bir kaç kere yaşadım bu olayı.