Onaylı Üye
En iyi drıver güncelleme proglamı hangisi şimdiden saolun
Boyle bir program istiyorsan IObitin sakın hicbir prpgramını kullanma birisi driverbooster onerse bile taviz verme en sonunda pcnin somu mavi ekranla oluyor pc de ki kendi ekran kartı programıyla kendin manuel indir eger bu programlari kurduktan sonra begenmeyip boyle bir yardim istediysen malware programını kur ben en bastan beri onerdigim program malwaredir bunu aklı basında olanlar iyi bilir. Hemencecik indiriyim driver kurum kafasındasın evet en iyi yol en kısa yoldur fakat o yol dikenliyse kısa olmasının ne anlamı var
O terslik işte bahsettigimiz terslik ek olarak malwarenin baska bir programi olan adw clenaer de indir internetinde ve pc nde ne kadar virus varsa temizliyor bende bu yontemi 3.5 yildir kullaniyorum 2 programla hicbir sorunum yok pc fistik gibiHemen hemen 5 yıldır drıver boost kullanıyorum ve bir terslik sezdiğim için yeni arayış içerisindeyim dediğini araştırıcam
aynen driverpack solution gayet iyidir. virüs falanda yok. sadece kendisine sponsor olan firmaların uygulamalarını yüklemek istiyor. onlarıda isterseniz ilk başta yüklemesini engelleyebiliyorsunuz.DriverPack Solution öneririm