Driver güncelleme programı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
I Still Know Kung Fu
Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar bugün bazı sistemsel sorunlardan dolayı bilgisayara format atmak zorunda kaldım ve biliyorsunuz ki driverları yüklemek lazım şuan sadece lan driver yükledim o da internet bağlantısını sağlamak için ancak diğer driverları güncellemedim.

Bilgisayar zaten eski bu yüzden bana "tek tek sitesinden indir daha sağlıklı" demeyin ona acayip üşeniyorum belki kullandığınız, memnun kaldığınız bir driver güncelleme programı vardır.

Önerilerinize açığım.

Not : Driver booster kullandım pek memnun kalmadım ve DriverPack Solution da da çok fazla gereksiz program var virüs gibi.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar bugün bazı sistemsel sorunlardan dolayı bilgisayara format atmak zorunda kaldım ve biliyorsunuz ki driverları yüklemek lazım şuan sadece lan driver yükledim o da internet bağlantısını sağlamak için ancak diğer driverları güncellemedim.

Bilgisayar zaten eski bu yüzden bana "tek tek sitesinden indir daha sağlıklı" demeyin ona acayip üşeniyorum belki kullandığınız, memnun kaldığınız bir driver güncelleme programı vardır.

Önerilerinize açığım.

Not : Driver booster kullandım pek memnun kalmadım ve DriverPack Solution da da çok fazla gereksiz program var virüs gibi aq.
driver packte gereksiz program olduğunu düşünmüyorum bence kullanabilirsin. Onun dışında drivereasy diye bir program var deneyebilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
nework driver var driverpack'ın onu kullanabilirsin internet driveri için ama ben hepsini kullanırım diorsan ya driverpack normali ya da driver booster yükle ikisi de kullanışlı

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Aygıt Yöneticisine girip manuel güncelleyebilirsin veya win update atınca zaten güncelliyor genel bileşenleri. Nvidia ekran kartı kullanıyorsan da güncellemek için Nvidia Experience kullanabilirsin

ne ekersen onu biçersin evlat
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
kanka chrome dan driver booster free versiyon indir indirdikten sonra bazı driverları güncellemek için para istiyecek onun için de chrome dan beleş lisans key alabilirsin

Benim naciz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Driverleri elle güncellemeni öneririm uygulamalar maalesef düzgün güncellemiyor. ( Bilgisayarcı bi arkadaşım bana böyle demişti onun yalancısıyım :D )

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
Ben driver booster pro kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım internetten free key bulup pro haliyle deneyebilirsin

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI

Önerilerinize açığım.

Not : Driver booster kullandım pek memnun kalmadım ve DriverPack Solution da da çok fazla gereksiz program var virüs gibi.

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
hiç denedin mi?​

Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI

Önerilerinize açığım.

DriverFix

1- En iyi driver güncelleme programı olarak birçok driver güncelleme programı nın adını burada saymak mümkün.
2- Lakin bazı programlar ücretsiz driver güncelleme yapsa bile ya toplu olarak güncelleme yapıyorlar ya da arayüzleri oldukça karmaşık.
3- Driverfix adındaki ücretli programın, ücretsiz sürümünde faydalanabilirsiniz sadece güncel olmayan driver tespiti ve indirilmesinde.
4- Driver indikten sonra kendiniz manuel olarak hızlıca kurulumu gerçekleştirebilirsiniz.
5- Resmi wep sayfasından indirebilirsiniz.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

7- 7/24 canlı yardım desteği

b.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...