Driver güncelleme programı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
I Still Know Kung Fu
Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar bugün bazı sistemsel sorunlardan dolayı bilgisayara format atmak zorunda kaldım ve biliyorsunuz ki driverları yüklemek lazım şuan sadece lan driver yükledim o da internet bağlantısını sağlamak için ancak diğer driverları güncellemedim.

Bilgisayar zaten eski bu yüzden bana "tek tek sitesinden indir daha sağlıklı" demeyin ona acayip üşeniyorum belki kullandığınız, memnun kaldığınız bir driver güncelleme programı vardır.

Önerilerinize açığım.

Not : Driver booster kullandım pek memnun kalmadım ve DriverPack Solution da da çok fazla gereksiz program var virüs gibi.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Mondoro Rokoko
Banlı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Iobit Driver Booster Pro özelliğiyle kullanıldığında gelişmiş bir ürün performansı olarak hizmet vermektedir.

Onaylı Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
driver booster en son sürümü indirin ve nvdia expirence indirin ekran karsının sürücünün en son sürümünü bulup indirirsiniz

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
dostum driver güncelleme programları şahsi bilgisayar için pekde uygun degil , tek tek donanımlarını aida gibi bir programla tespit edip üreticilerin yayınladıgı son driverlari kurarsan senin için hem daha temiz hemde daha güzel sonuç olur. Ben şahsen her gün 3-4 tane format attıgım için işim gereği uğraşmamak için bu tarz şeyler kjullanıyorum şahsi bilgisayarima herşeyi tek tek elle yaparım :)

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
windows update bazı driverları kendi kuruyor diye biliyorum ama sıkıntı cıkabiliyor onun dışında iobitin bir programı var tavsiye ederim

Look what you have done
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Driver booster driverpack solution gibi programları kullanmanı kesinlikle tavsiye etmem. Yanlış sürüm kurarak performansı daha da çok düşürüyorlar. Onun yerine zaten win10 ve win11 çoğu güncellemeyi otomatik veriyor yüklemediklerini elle yükleyebilirsin.

Süper Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
En iyi uygulama insandır. Driver Booster gibi yazılımlar yanlış güncellemeler yapabilir.

𐱅 𐰇 𐰼 𐰰
Ultra Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Driver Booster diye bir uygulama biliyorum içinde çok özellik var bakmanı öneririm.

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Otomatik driver yükleyen programlardan uzak durmanızı öneririm bazen güncel driverleri yüklemiyor ben geforce experiance ve intel support assistans kullaniyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...