Çözüldü Driver hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
3 HİZMET YILI
wind64 /L driver.sys yaptığımda şu hatayı alıyorum.
Failed to load driver.sys NTSTATUS=c0000035

Sebebi ne olabilir yardımcı olurmusunuz

Çözüm
bir oyun için loader'de alıyorum bu hatayı driver load hatası veriyor ve konuda yazğım hatayı veriyor aslında gayet açık
1- Açık felan değil
2- Loaderin yazılmış olduğu platform versiyonu ile senin versiyonun arasında bir uyumsuzluk var gibi görünüyor.
3- platform uyumsuzluğu olmadığını farz edelim , sistemdeki bir koruma programı (defender olur harici program olur , hatta bios güvenlik ayarları bile) etki ediyor olabilir sürünün yüklenmemesine.
ölmedim geri döndüm kaldığımız yerden devam
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
  1. 💻 Güvenli Modu Deneyin: Bilgisayarınızı yeniden başlatın ve ekranda görünen seçenekler arasında bir anahtar sembolü olan bir seçeneği bulun. Bu seçeneği seçerek bilgisayarınızı "Güvenli Mod" da başlatın.
  2. 📂 Dosyayı Taşıyın: Hata veren "driver.sys" dosyasını başka bir yere taşıyın. Bunu yapmak için dosyayı fareyle seçin ve sürükleyerek başka bir klasöre veya masaüstüne bırakın.
  3. 💻 Bilgisayarı Yeniden Başlatın: Bilgisayarınızı yeniden başlatın ve normal modda açılmasını bekleyin.
  4. 📂 Doğru Dosyayı Bulun: Bilgisayarınızda "driver.sys" adında başka bir dosya olup olmadığını kontrol edin. Eğer başka bir dosya varsa, onu silin veya başka bir yere taşıyın.
  5. 💻 Tekrar Deneyin: Komutu tekrar çalıştırarak "wind64 /L driver.sys" komutunu deneyin. Dosyanın doğru yerde olduğundan emin olun.

🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Hiç detay vermemişsin detay ver hangi programda / işlemde bu hatayı alıyorsun ?

🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
bir oyun için loader'de alıyorum bu hatayı driver load hatası veriyor ve konuda yazğım hatayı veriyor aslında gayet açık
1- Açık felan değil
2- Loaderin yazılmış olduğu platform versiyonu ile senin versiyonun arasında bir uyumsuzluk var gibi görünüyor.
3- platform uyumsuzluğu olmadığını farz edelim , sistemdeki bir koruma programı (defender olur harici program olur , hatta bios güvenlik ayarları bile) etki ediyor olabilir sürünün yüklenmemesine.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...