Driver soru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar bende nvidia experince hata veriyor internetden baktım ve çözümü internet sitesinden driver kurmakmış ama bende zaten en son driver kurulu eğer yine en son driveri kurarsam bi sorun olcakmıdır ?

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
kanka direk nvidia sitesinden doğru driver'ı indir daha sonra kurulumu aç özel kurulumu seç temiz kurulumu işaretle öyle kur sorunun çözülür

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
kanka direk nvidia sitesinden doğru driver'ı indir daha sonra kurulumu aç özel kurulumu seç temiz kurulumu işaretle öyle kur sorunun çözülür
kanka doğru driver herhalde en son oluyor bende en son driver yüklü senin dediğin özel ve temiz kurulum yaparsam sorun olmaz mı yani

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
kanka doğru driver herhalde en son oluyor bende en son driver yüklü senin dediğin özel ve temiz kurulum yaparsam sorun olmaz mı yani
doğru driver'dan kastım mobil ekran kartını falan seçiyor olmayasın yanlışlıkla (laptop ekran kartı) o yüzden doğruyu seç indir dedim kanka son sürüm kullanmaya da özen göster elbette daha sonra dediğim ayarı bul temiz kurulum ile hallet eğer baktın bu da olmadı sana son çareyi vereyim "DISPLAY DRIVER UNINSTALLER (DDU)" indir sonra driver'ı kökünden kaldır bu programla öyle tekrar kur

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Sağol kanka halletim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...