Driver Yükleme Programları Öneri [Yardım]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Format attıktan Sonra Hangi programı kullanıyım driver booster driverpack kullandım memnun kalamadım windows 8.1 format atamıyorum windows 10 cd var onla atıorum sonra windows 8.1 setuptan kuruyorum sonra windows etkinde olmuyor driverpackla felen kurdum ama lol de mesela bilgisayarcılar gibi format dan geldigi driverler gibi deil kasma sorunu olmuyor rahat oynayabiliorum ben atınca rahat deil

/×\ 飢餓的狼 /×\
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
flash bellek alıp içine Windows 7 ısosu at Windows 8.1 onermem Deliver Booster kullan veya DriverSolution Pack Programlar için ise Ninite kullan

Bilinmiyor
Efsane Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
en iyi'si windows upda'te den yapmaktır onun dışında bileşenlerin driverleri tek tek sıteden indirebilirsin

Banlı Üye
10 HİZMET YILI
driverpack solution en iyisi 5 snyede indiriyosun moruq ondan sonra bir kaç şey indiriyo ücretsiz olduğu için onların tik işaretini kaldır indirmesin bütün sürücüleri bulur moruq tık basıyosun tak iniyor

Süper Üye
7 HİZMET YILI
Kesinlikle ve şiddetle söylüyorum driver programları ile güncelleme yapmayın. Cihazınıza gerekli olan driverları bulamaz ve ona yakın olanları indirmeye çalışır ve donanım stabil çalışmaz. Her donanımın aygıt numarası vardır. Buna göre el ile driver indirebilirsiniz. Daha sağlıklı olur.

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Kesinlikle ve şiddetle söylüyorum driver programları ile güncelleme yapmayın. Cihazınıza gerekli olan driverları bulamaz ve ona yakın olanları indirmeye çalışır ve donanım stabil çalışmaz. Her donanımın aygıt numarası vardır. Buna göre el ile driver indirebilirsiniz. Daha sağlıklı olur.
Doğru söylüyorsun aynen

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
en iyi'si windows upda'te den yapmaktır onun dışında bileşenlerin driverleri tek tek sıteden indirebilirsin
wındows updateden hele hele hıc yapmanı tavsıye etmem yenı drıver ler ozellıkler eksılıyor drıver booster ıle yaparsanız daha hızlı daha kolay olur hemde begenmedıgınız surucu varsa gerıyukleyıp eskı surucuyu kullanmaya devam edebılıyorsunuz.

Bilinmiyor
Efsane Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
wındows updateden hele hele hıc yapmanı tavsıye etmem yenı drıver ler ozellıkler eksılıyor drıver booster ıle yaparsanız daha hızlı daha kolay olur hemde begenmedıgınız surucu varsa gerıyukleyıp eskı surucuyu kullanmaya devam edebılıyorsunuz.

driver booster ilkte iyi sanıyordum bende en iyis windows update ha eğer istemessen bütün bileşenleri ayrı ayrı sitelerinden indir

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
2 tane ekran kartım var intel var bide nvidia nvidia ekran kartım 740m intelinkine nerden bakabilirim elle indiricem ozaman inteli

Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
sizde yapacak bişey bırakmadınızki windows 8.1 pişmanlıktır buradaki windows 8.1 le attığım son mesaj olsun birdahaki mesajı windows 7 olarak atıcam hadi by ben format atmaya gidiyom

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...